Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENOPRAVNI AKT
Povratak na članak

Srbija uskoro uvodi doživotnu kaznu: Ako može Njemačka, može i Srbija

Aleksandar Vučić je rekao da očekuje podršku EU-a u pooštravanju kaznenih zakona.

Komentari 9

Avatar nekakav
nekakav
12:22 14.03.2019.

čovjek se ponekad zapita zašto su uopće ukinute doživotne kazne, u društvu koje klizi u nasilje, smanjuju se kazne za teške zločine... kako dostojno obeštetiti žrtvu koju je neki zločinac, krvolok, ubio? ima li ičeg pravednijeg od toga da se počinitelja takvog zlodjela liši njegovog života? on je samim time što je nekog ubio sam sebi odrekao bilo kakvo ljudsko pravo. 'Hang 'Em High'!

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:40 14.03.2019.

Oni su dozivotno ono sto su. Tu im nitko nemoze pomoci.

VL
DU
Deleted user
13:02 14.03.2019.

Jel to ovaj Vučić sada i ministar sudstva? Svud gura svoj Nos gdje mu nije mjesto. Šta briga EU što se oni tamo svakodnevno upucavaju. Pregovori srbije sa EU o članstvu su prekinuti jer Srbija stano maltretira Kosovo i ne želi ga priznati

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:10 14.03.2019.

Pa ko će to sve nahranit ?

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:48 14.03.2019.

doživotnu robiju već imamo... svatko tko odluči da ne napusti zemlju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.