Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u manje od 5 mjeseci
Povratak na članak

U Srbiji sedma žrtva ospica, preminula medicinska djelatnica (40)

Nајmlаđi pacijent je beba stara 15 dаnа, а nајstаriјi u dobi od 70, dok su najbrojniji pacijenti u skupinama mlаđim оd pеt i stаriјim оd 30 gоdinа, a većina njih - 95 posto, uopće nije cijepljena, nеpоtpunоg je ili nepoznatog statusa.

Komentari 6

Avatar dobry
dobry
15:33 06.03.2018.

Kakva je to država u kojoj ljudi umiru od bolesti, koja je u Europi iskorijenjena prije 60-tak godina!?? Nadamo se da neće biti crne kuge, mada je bijela pogodila i nas i njih.

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:08 06.03.2018.

Dok je Novak bio neprikosnoveni br.1 bilo je manje obolelelih !

VL
IB
istina_boli
15:44 06.03.2018.

Ajde ne lazite vise. Boga pitaj od cega je ona umrla, a vi strasite ljude da je to od ospica samo da bi se cjepili sa teskim otrovima koje vi nazivate cjepivima. I dusu ste vragu prodali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.