Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČINAČKI POTHVAT
Povratak na članak

'Uloga Srbije i Miloševića detaljno se navodi u presudi Martiću'

Nataša Kandić podsjeća da se uloga vodstva Srbije u BiH, na čelu sa Slobodanom Miloševićem u zajedničkom zločinačkom pothvatu, detaljno navodi u presudi Milanu Martiću

Komentari 28

ST
stipe123
17:28 30.11.2017.

Sa ovom spodobom se svi sprdaju u Srbiji. Za pare bi g...o pojela. Terajte to od sebe dok je vreme.

VL
Avatar narozi
narozi
18:21 30.11.2017.

Trazi zena dlaku u jajetu hahahaha Hag je odlucio gospodo sledecei i gotova prica- Haški sud: Franjo Tuđman predvodio udruženi zločinački poduhvat; Haški sud nije mogao povezati Srbiju sa ratom u Hrvatskoj i BiH. Slobodan Milošević ni ostali zvaničnici iz iz Beograda nisu osuđeni za udruženi sločinački pothvat. Nije dokazano (u presudama), da je Srbija izvršila agresiju ne HR i BiH, niti da je okupirala njihove teritorije. Sa druge strane, danas je pravomoćno dokazan hrvatski udruženi zločinački pothvat, agresija na BiH od strane Hrvatske i okupacije teritorija (opet od strane Hrvatske).

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
17:34 30.11.2017.

Sve se ovo pise da se opravda izdaja koju su mnogi stanovnici Hrvatske ucinili heroju Praljku. Iznenadio vas posljedni samuraj , nije to nista ima Boga.

VL
NV
NV
17:25 30.11.2017.

To što Kandićka lupeta to je baš bitno.

VL
PR
prokurator
19:08 30.11.2017.

čita li itko članak ili samo naslov? dakle ženska kaže da je u presudi martiću naveden srpski uzp. nebitno tko ili što je ona, bito da li to u presudi PIŠE ILI NE? idi pa vidi, diskusija nepotrebna.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
17:22 30.11.2017.

Razlika je u tome sto Slobodan Milosevic nije priznavao BiH a Tudman je priznao pa izvrsio agresiju na istu. Tako da je Tudman gori covjek od Milosevica.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:12 30.11.2017.

Nataša draga tvoje mišlenje il tvoje organizacije tvoja je stvar. Naših vitezof se ne dotikavli, imamo dost i vlastitih mudracof !!!

VL
SJ
seki.jole
10:08 01.12.2017.

Koliko je naša zemlja utonula u mrak mržnje da daje toliko prostora ovoj ženi. Ovo je još jedna sramota za našu državu. Ovaj novinar koji joj je dao ovaj prostor ne zaslužuje da bude novinar.

VL
VI
veliki_izdajnik
17:41 30.11.2017.

Srbija u hrvatskim novinama u dobrom i u losem.

VL
RA
ranko75
08:59 01.12.2017.

Kandicka i Biserko jesu politicke prostitutke,medjutim ta cinjenica ne svjedoci o tome da oni u svemu 100% lazu. Kako govore da i slijepa kokos poneko zrnce kljucne,to i oni nekada mogu reci istinu.Narocito ako kazu da je trava zelena i nebo plavo.Ja sam sklon vjerovati da je zaista Haski sud u presudi Marticu napisao da je Milosevic sudjelovao u zlocinackom poduhvatu.To kazem uvjetno, jer presudu nisam citao. Medjutim ako je to uradio u slucaju Martica, a poslije u slucaju Mladica govori da nije sudjelovao Milosevic u zlocinackom poduhvatu, to govori ono sto svi znamo, a to je da je haski sud politicki instrument.koji sluzi SAD i njezinim interesima. I to sto on bije po srbima, ne znaci da voli hrvate ili muslimane. On bije one i onoliko koliko mu je vaznije, a srbe bije kao savjeznike rusa, a druge bije jer nas sve smatraju gamadima i slavenima i ne misle nam mnogo bolje od Hitlera. Jedino smo mi bedaci,pa kada biju srbe,radujemo se, a kada biju nas,onda se raduju oni, a ameri biju i jedne i druge i smiju se kakvi smo bedaci. To je kao kada su po ruskoj basni dva medvedica nasli kotur sira,pa ga nisu mogli podjeliti, i tu dodje lisica da im podjeli.Podjelila, ali je ocito bio jedan koman veci, medvedici prigovorili,onda ona odgrize od vecega veliki komad i proguta,pa sada manji komad posta veci,oni opet prigovore, ona opet po tom sustavu,dok se nije najela i dala im dva mala komadica jednaka,a lavovski dio sama pojela.Sad i jeste ta lisica, a medvedici smo mi iz bivse SFRJ.

VL
KO
kordunmoj75
06:19 01.12.2017.

Nazalost Srbiju i Milosevica,nitko ni je proglasijo agresorom,jer oni su dobro lobovali,dok su nasi samo cekali da se to samo od sebe sredi,i evo nazalost rezultata i posledica.

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:50 01.12.2017.

kaj vas briga za tuda govna kad svojih imate dosta ali ocito je lakše cistit pred tudim pragom tamo je slade

VL
BT
btw
17:21 30.11.2017.

i sta sad!?

VL
JU
jurica
07:59 01.12.2017.

sve vas volim lepi moji

VL
SV
svojaja
17:48 30.11.2017.

Slobodan Milosevic uopce nije osudjen u Haagu, dapace cak se navodi kako je on branio Yugoslaviju od separatista na tim prostorima. Osobno poznajem profesora u Italiji sto mi je pricao da je on branio Milosevica na sudu u Haagu, odnosno da je bio u timu ljudi sto su tumacili Ustav Republike Yugoslavije, po kojem se Yuga nije smjela tako raspasti. On velica Milosevica i zenu mu, i veli da on uci svoje studente na primjeru Yugoslavije sto bi se i njima desilo kada bi se oni tako krenuli raspadati. U Italiji pisu knjige o zeni Milosevica, ljevicari i velicaju je, zamislite. Meni oni uopce nisu simpaticni, oni nisu ni blizu Titu, mada su kao naslijednici njegove politike, ali na Zapadu imaju najbolju reputaciju u ocima gradjana, oni i Slovenci. A oni jos bolju od Slovenaca. Zapadnjaci su obrazovani, znaju da im je Srbija bila saveznik u 2.svjetska rata, oni su se strasno ljutili kada je NATOI napao Srbiju, gradjani i svasta govorili, i ispostavilo se da su bili u pravu. Gradjani nikako nisu bili ni za Bosnu ni za Kosovo, a nas su napadali sto krscani ratuju, mi i oni.

VL
Avatar miki75
miki75
17:26 30.11.2017.

Za kratkotrajnu "utjehu", Vecernji List nastavlja desnicarsku kampanju. Nije samo pucanstvo Hrvatske glasalo za politicare udruzene u zlocinacki poduhvat. Bilo je i drugih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.