Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulizica

Srbi ga ismijavaju: Vučićev najodaniji sluga postao hit na internetu

Đurić i Vučić
Foto: Twitter screenshot
07.10.2019.
u 13:19

Kamere su zabilježile kako se Đurić nekoliko puta spremao prvi zapljeskati Vučiću, a zatim je odustao od toga dok predsjednik nije završio rečenicu.

Marka Đurića srpski mediji nazivaju odanim slugom SNS-a, odnosno najvećim obožavateljem predsjednika Aleksandra Vučića. Ističe se ulizivačkim potezima prema predsjedniku Srbije, a nerijetko je meta ismijavanja na društvenim mrežama.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju tako je postao hit na internetu i nakon jučerašnjeg ''nastupa''. Pojavio se Vučiću iza leđa dok je predsjednik Srbije slavodobitno priopćio kako je Srpska lista, inače rukovođena politikom Beograda, osvojila svih 10 mandata na izborima na Kosovu. 

Kamere su zabilježile kako se Đurić nekoliko puta spremao prvi zapljeskati Vučiću, a zatim je odustao od toga dok predsjednik nije završio rečenicu. Snimljeni su i Đurićevi široki osmjesi dok je Vučić komentirao rezultate izbora.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
14:12 07.10.2019.

Za uslikati i ismijati rektalnog alpinista niste morali ići u Srbiju. Mogli sete ih snimiti na desetke da ste otišli na predsjedničinu objavu kandidature. P.S. Nikad više Kolinda!

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
13:48 07.10.2019.

Ova vijest je od presudbe vaznosti za RH i njenu ekinomiju.

DU
Deleted user
15:09 07.10.2019.

Ne vidim tu ništa loše. Ovako i plenković plješće Pupavcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije