Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Brnabić:

'Spremna sam napraviti prvi korak i pozvati Plenkovića u Beograd'

Dubrovnik: Završna konferencija sastanka šefova vlada zemalja srednje i istočne Europe i Kine
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
12.04.2019.
u 17:15

- Ja sam otvorena za razgovore. Nadam se da ćemo uskoro dogovoriti neki bilateralni susret... Srbija je stvarno životno zainteresirana da imamo jednu bolje povezanu, stabilniju, sigurniju regiju, da ne postoje političke trzavice koje ne odgovaraju nikome - rekla je Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je sa Summita 16+1 u Dubrovniku da se nada službenom sastanku s premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem.

- Ja sam otvorena za razgovore. Nadam se da ćemo uskoro dogovoriti neki bilateralni susret... Srbija je stvarno životno zainteresirana da imamo jednu bolje povezanu, stabilniju, sigurniju regiju, da ne postoje političke trzavice koje ne odgovaraju nikome - rekla je Brnabić, dodajući da je ona spremna prva uputiti poziv za službeni posjet Beogradu, prenosi N1.

- Ja nemam problem napraviti taj prvi korak tako da ću ga svakako pozvati - rekla je Brnabić.

VIDEO Premijeri pritisnuli gumb i pokrenuli postavljanje najvećeg pilota:

Ključne riječi

Komentara 30

US
USA
17:29 12.04.2019.

Sto reci o zeni cije su izjave permanentno skandaloznije od onih Seseljevih. Politicari su definiciji dvolicni ali ovo stvorenje je vrh vrhova.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
17:28 12.04.2019.

Sa srbijancima nema razgovora sve dok ne priznaju sve zlocine srbijanske agresije na Hrvatsku, te dok se ne izvine za sva ta zlodjela! A sta se ove Brnapicke tice, ona ima smjesta da se izvine za sve sramotne i gnjusnee izjave koje je dala u vezi sa Hrvatskom!

JO
jovanovic
17:53 12.04.2019.

nesto omeksala od kad je postala mama,ili tata??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije