Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uLJANIK GRUPA
Povratak na članak

Spoticanja na lex Uljanik, kakva su imali s Agrokorom, Vlada želi izbjeći

Lex Agrokor otvorio je Pandorinu kutiju koja se više ne može zatvoriti. Za Uljanik je ključno pitanje je li to tvrtka od sistemske važnosti

Komentari 6

I1
ing-12345
17:37 27.08.2018.

Brodogradilišta Uljanik i 3.Maj pod hitno u stečaj. tradiciju brodogradnje u Hrvatskoj će nastaviti Brodosplit i Viktor Lenac. Onaj koji nije u stanju stvoriti dobit svojim radom treba zatvoriti dućan a ne ići na Markov trg i tražiti da mu građani Hrvatske iz svog džepa (poreza) isplate plaću.

VL
ZA
zagi101
17:22 27.08.2018.

jebo vas IDS

VL
DR
Drmiha
17:37 27.08.2018.

Ako lokalni serifi oce spasiti uljanik neka sada kleknu pred Marka Perkovica Thompsona i mole ga da napravi turneju po istri da se prikupe srestva za spas uljanika

VL
MV
Mijat vrdoljak
20:18 27.08.2018.

Nezahvalno je a i nepošteno raspravljati o sudbini ljudi i obitelji ovisnih o Uljaniku i u potpunost suosjećam sa istima jer oni nisu krivi za situaciju. Činjenica je da Lex Uljanik nit postoji niti će postojati jer nema zakonskog uporišta ali treba iskoristiti sve moguće načine da se nađe održivi rješenje kako za Uljanik tako i za državu. 3. maj se nesmije stavljati u isti koš jer je tamo restrukuiranje završeno i 10 godina isključeno iz svi državnih intervencija. Pitanje tko je odlučio prije pet godina da Uljanik netreba restrukturirati.

VL
SN
Snowman
17:23 27.08.2018.

Konkurs je obicno i novi pocetak a ne kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.