Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE IVANA JAKELIĆ

Specijalni rat ili djelo luđaka - što je prava pozadina lažnih dojava o bombama

18.06.2022.
u 13:15

Utvrđivanje motiva dojava kompleksan je posao, a pozadina se neće znati dok se počinitelj ne nađe

Ključne riječi

Komentara 10

ST
stefj
13:47 18.06.2022.

Hm, email koji je označen kao SPAM vjerojatno je to napravljeno s nekim razlogom. Isti treba ostati u SPAMu i biti pobrisan sa svim ostalim... A da li je to namjerno ili ne, to nije upitno. Isto kao i većina požara usred turističke sezone... Ako je to djelo nekog klinca, ili nekog luđaka, onda će policija prije ili kasnije to otkriti. Ako je to dio hibridnog ratovanja, e onda je to posao za obavještajne službe... I tu sad dolazimo do glavnog problema obavještajnih struktura kod nas. Npr. kada je osnovana jedna od tih službi s par slova, krenuli su s 26 ljudi. Od toga 2 operativca, 14 direktora...

AM
Axis Mundi
14:58 18.06.2022.

Kakvog smisla ima komentirati, kad ne smiješ napisati što misliš? Naravno da neću napisati sve što mislim, ali da bi mi bilo draže da, ako sam negdje gdje je hrpa ljudi, mi razglasom jave da se pokupimo svi van čim prije - bilo bi mi draže, vama ne bi? I još k tome lažna dojava. Gdje je problem s tim komentarom? A "institucije neka rade svoj posao", to nije u domeni običnog komentatora.

Avatar Storm95.
Storm95.
13:35 18.06.2022.

Isto kao i piromani... Thrill...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?