Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA KONFERENCIJA ZA MEDIJE

Specijalac ATJ Lučko u krvi imao stimulanse? Jedan u bolnici, a još dvojica se ne osjećaju dobro

Zagreb: Obilježavanje 30. godišnjice osnivanja Antiterorističke jedinice Lučko
Igor Kralj/PIXSELL
06.09.2022.
u 23:09

Lokalni zagorski portal neslužbeno doznaje da su liječnici u krvi preminuloga navodno pronašli veće količine efedrina, stimulativnog sredstva koje se, između ostalog, koristi za postizanje bolje mišićne definicije

Na prvom danu obuke specijalaca Antiterorističke jedinice Lučko 30-godišnji kandidat srušio se na kondicijskom treningu i preminuo je u utorak u bolnici. Obdukcijom tijela trebalo bi biti poznato zbog čega je preminuo. 

Istog dana pozlilo je i njegovom kolegi koji je hospitaliziran u Kliničkoj bolnici Sveti duh u Zagrebu. On je navodno u teškom stanju zbog otkazivanja bubrega, a još dvojica kandidata osjećaju se loše no oni su na kućnoj njezi. 

- Moguće je nekima već u samome početku ovo bio preveliki napor. Iako je preminuli kolega bio u vrhunskoj formi i na testiranju za ulazak u jedinicu bio među fizički najspremnijima, očito je imao nekih problema koji nisu bili vidljivi na liječničkom pregledu - rekao je izvor iz MUP-a za portal Ni Zagorje malo.

Portal neslužbeno doznaje da su liječnici u krvi preminuloga navodno pronašli veće količine efedrina, stimulativnog sredstva koje se, između ostalog, koristi za postizanje bolje mišićne definicije. No, efedrin ima i brojne neželjene učinke. Među njima su tremor ruku, znojenje, ubrzani rad srca, povišen krvni tlak, vrtoglavica, osjećaj unutarnjeg nemira.

Ministarstvo unutarnjih poslova za sutra je najavilo konferenciju za medije, a na kojoj će govoriti  potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović, glavni ravnatelj policije Nikola Milina te zapovjednik Antiterorističke jedinice Lučko Mate Bilobrk.

VIDEO Pripadnik ATJ Lučko preminuo nakon trčanja nasipom, drugi završio u bolnici: 'Požalili su se na slabost, a prevezeni su u KBC Sv. Duh'

Ključne riječi

Komentara 7

PO
poluvodič
07:55 07.09.2022.

Ah.. Bio sam u pravu jučer. Momci se nakljukali da prodju test izdrzljivosti

LI
liliZG
13:33 07.09.2022.

to je jednako kada gledam klince kak truse red bullove , a onda odapnu trčeći na bus. nitko ne želi niti slušati koliko su neke stvari opasne.

DU
Deleted user
07:30 07.09.2022.

Očito loša tranša ili dobavljač steroida......jasno ko dan.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije