Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi ga ostavio?

Spasioce iznenadilo ono što su pronašli na dnu provalije

McLaren
Foto: Twitter
1/4
30.04.2018.
u 16:30

Policija je dobila dojavu o jurnjavi na cesti u blizini grada Malibua, no iznenadili su se kada su vidjeli što je u provalili

Automobil vrijedan 200.000 dolara skrivao se na dnu provalije u saveznoj državi Kaliforniji u blizini grada Malibua, a ondje se našao nakon što ga je neodgovorni vozač ostavio kada je sletio s ceste.

Spasilačke ekipe uspjele su izvući automobil marke McLaren iz provalije, no vozaču nije bilo ni traga pa se vjeruje da je izašao iz vozila i pobjegao s mjesta nesreće.

No, sve je začudilo tko bi ostavio automobil vrijedan preko milijun kuna.

Prije nego su pronašli narančastu jurilicu, policija je dobila dojavu kako netko 'divlja' cestom koja je poznata po svojim opasnim zavojima.

– Izgleda da vozač nije htio da ga se zatekne ondje kada spasioci stignu – objavila je spasilačka ekipa na Twitteru.

Komentara 3

OB
ObrenM
16:19 30.04.2018.

Posaljite"spasioce"ovakovom novinarstvu.

DO
DonQuijote
16:46 30.04.2018.

Tim idiotima više nema spasa. I urednik i onaj koji je prepisivao...ne njima više nema spasa. Retardiranost se ne liječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije