Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vandalizam

Šokantno ponašanje učenika u Čačku: Muče profesore, skidaju se goli...

čačk
Foto: youtube
1/2
11.12.2013.
u 22:48

U videu koji traje nešto manje od dvije minute vidljivo je divljaštvo i vandalizam.

Grupa dječaka iz jedne gimnazije u Čačku na Youtube je postavila video na kojem se vidi kako maltretiraju prolaznike, omalovažavaju profesoricu, prevrću inventar u učionici i skidaju se goli, prenosi Blic. U videu koji traje nešto manje od dvije minute vidljivo je divljaštvo i vandalizam.

Na videu se vide mladići koji ispred gimnazije nasrću na prolaznike i stoje pred njima u boksačkom stavu.

U videu se u jednom trenu vidi kako učenik maše majicom dok profesorica zapisuje. Radnja se potom seli u dvoranu za vježbanje gdje jedan od mladića skida hlače i njiše se na konopcu. Iz gimnazije su za Blic potvrdili da je pokrenut disciplinski postupak protiv dvojice učenika drugog razreda te škole.

Cijeli incident pogledajte u videu!

Ključne riječi

Komentara 15

IB
Ivan Brnčić
07:32 12.12.2013.

danas je previše ovakvih divljaka..i kaj najgore, takvi dolaze na tekme i narušavaju mir gdje god se najdu..zakoni brane da se prema njima roditelji majo više pozabave "odgojnim mjerama" (pljuske i sl)..ja sam znal dobit pljusku od starog,i kasnije sam pazil kaj delam a danas ga poštujem više nego prije.dobrim djelom zbog odgojnih.ovdje bi trebalo i roditelje okrivit jer su se slabo bavili klincima. puno je danas vandala u školi i profesori su nemoćni baš zbog zakona koji štite klince.

DU
Deleted user
16:33 15.12.2013.

Pred Srbijom je velika buducnost, nema sta.....

SO
Somelier
07:57 12.12.2013.

Mi se kao čudimo a zaboravljamo šta je Rašković rekao za tu naciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije