Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u obitelji
Povratak na članak

Socijalni radnici reagirani nakon stravičnog zločina na Pagu: To je krajnje opasno

Kad se radi o promjenama ponašanja uslijed zdravstvenih razloga, socijalni radnik NIJE stručnjak zadužen za procjenu uzroka ponašanja, poručuju iz HKSR.

Komentari 2

OB
ObrenM
11:40 09.10.2019.

Taj je mogao raditi kao zastitar.Jadni su to bili psiholoski pregledi,koji su i doveli do ovog.Ovdje je kolateralna zrtva bila gospodja Vesna Burcul (dobra osoba i strucnjak) ravnateljica centra za soc.skrb Zadar.Ne mogu se oteti dojmu da ovaj monstrum nema neciju zastitu.

VL
BS
@bserver
11:58 09.10.2019.

Zanimljivo, centri nisu krivi nizašto makar imaju stručne, visokokvalificirane socijalne stručnjake, psihologe, pravnike.. očekuju da "susjedi" uoče poremećaje? Koji susjedi, psihijatri ili susjeda koja prodaje pomidore na pazaru?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.