Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U ŠPANJOLSKOJ
Povratak na članak

Snažna eksplozija u Madridu: Najmanje dvije osobe smrtno stradale

Do eksplozije je navodno došlo prilikom pregleda plinskih instalacija. Riječ je o zgradi koju koristi lokalna crkva

Komentari 4

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
16:08 20.01.2021.

Ovakve eksplozije stvarno dolaze od curenja plina. Međutim mogu se desiti i od visoke koncentracije metana u zastarjeloj kanalizaciji, kao što se svojedobno desilo u Puli gdje je cijela ulica naprosto razorena sredinom asfalta u dužini od nekoliko stotina metara. I jedno i drugo je plod neodržavanja i neodgovornosti. Hrvatska firma Dok-Ing je imala kompjuterizirane i robotizirane strojeve za pretraživanje kanalizacije, tunela i rudarskih tunela tako da je danas jednostavnije saznati što se u podzemlju dešava ako se u pojedine sekcije pusti taj stroj.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:59 20.01.2021.

Prilikom pregleda plinskih instalacija i to baš u zgradi koju koristi lokalna crkva, kakve li slučajnosti, dajte molim vas.

VL
LI
liliZG
16:00 20.01.2021.

čudan je taj plin u zadnje vrijeme, promjenio svojstva pa sam od sebe kabum radi.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:30 20.01.2021.

muslimani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.