Naslovnica Vijesti Svijet

Smrtno bolestan samohrani otac zadnja 4 mjeseca života proveo je na način koji je sve zadivio!

Pred kraj trpio je velike bolove...
11. siječnja 2017. u 22:36 11 komentara 33063 prikaza
samohrani otac
Foto: Shutterstock

Nick Rose, 40-godišnjak iz Velike Britanije hrabro se borio s agresivnim rakom koji se iz njegovih kostiju proširio na pluća. Nažalost, izgubio je bitku za život.

Ovaj samohrani otac četverogodišnjeg sina svoje je posljednje mjesece proveo u intenzivnoj potrazi za udomiteljskom obitelji.

Roditelji, dijete Osmislio plan Otac padao u dijabetičku komu, njegov sin (3) zaista se dobro snašao! Donedavna djelatnica općinskog suda nakon mučne obiteljske situacije suočila se sa sudskom osudom koja ju je stajala i radnog mjesta DVOSTRUKA KAZNA Otac alimentaciju za djecu nije plaćao majci, a kad je ona nije platila njemu – izgubila je posao

Unatoč bolovima kroz koje je prolazio, njegov je cilj bio pronaći svom sinu Loganu obitelj koja će se brinuti za njega jednom kad neminovna smrt zakuca na vrata.

I u tome je uspio.

Jedan od bliskih prijatelja ovog  borca, Aaron Crompton, koji se između ostalog brinuo za Logana kada su stvari postale preteške, za Daily Mail dao je izjavu koja svjedoči Nickovoj hrabrosti.

– Ništa nije bilo važnije od Logana. Sve ostalo bila je samo šala – šalio se o svemu, čak i o raku, rekao je.

– Pred kraj trpio je velike bolove... – prisjeća se.

– Nick je pokušao ostati snažan zbog svog sina koliko god je to dugo bilo moguće, bio je angažiran oko svih detalja o udomljavanju nakon što umre – dodala je  Amy, Cromptonova sestra koja je pomogla u skupljanju sredstava za obitelj Rose.

Prikupljeni novac pomoći će Loganu u njegovu daljnjem školovanju.

>> Ovo je simptom raka dojke za koji mnoge žene ne znaju

Elipso

  • dado_sk:

    Tragedija. Pocivao u miru. Ali pored zdrave i zive sestre traziti udomitelja? Nije ju sram? Boriti se za život i nemati potpiru obitelji. Ne mogu ni zamisliti sta je prolazio. Heroj. Pocivao u miru s anđelima

  • eugen5:

    Biti otac znači puno više od toga da si samo donator genetskog materijala. Ovaj čovjek je to pokazao na zaista uzvišen način.

  • melisus:

    Čovječe nisi pozvan da sudis! Razmislite malo, koliko ste podataka iz ovoga clanka uopce dobili. Istina se sastoji od puno, puno, puno..... vise informacija, a covjek ih nikada ne moze sve prikupiti pa ne treba niti suditi nikada i nikome.