Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT

Slušateljica na Radio Sljemenu objasnila kako je dobila mirovinu: 'Dala sam p****'

Radio Sljeme
03.09.2018.
u 17:00

- Ja sam hvala Bogu već 11 godina u mirovini.  Neću biti prosta, ali dala sam pi*ke pa su mi sredili - kazala je slušateljica, a voditeljica joj je smireno odgovorila da je to nevjerojatno, te kako se to može samo kod nas.

Snimka s Radio Sljemena stara točno 10 godina ovih je dana postala pravi viralni hit. Naime, voditeljica Ana Lacković Varga ispunjavala je glazbenu želju jednoj slušateljici, s kojom je počela neobavezni razgovor u eteru.

Zanimalo ju je radi li u struci, a onda je dobila pomalo neočekivani odgovor. 

- Ja sam hvala Bogu već 11 godina u mirovini.  Neću biti prosta, ali dala sam pi*ke pa su mi sredili - kazala je slušateljica, a voditeljica joj je smireno odgovorila da je to nevjerojatno, te kako se to može samo kod nas. 

Snimka u trajanju od 17 sekundi vrlo se brzo proširila internetom, a mnogi su komentirali kako ta slušateljica sigurno nije jedina koja je na taj način "zaradila" mirovinu. 

Ana Lacković Varga na Facebooku je napisala kako se taj njen razgovor na Fakultetu političkih znanosti daje za primjer studentima kako treba reagirati u uvrnutim situacijama. Međutim, ona je dobila opomenu od tadašnjeg glavnog urednika Radio Sljemena Zvonka Šeba.

Foto: Facebook/Screenshot

Šeb je komentirao kako i danas stoji iza te odluke jer je bezrazložno otvorila eter samo jednoj slušateljici. 

Foto: Facebook/Screenshot

- Najefektniji trenuci nastaju slučajno i neplanirano! Stvar je u tome da u režiji, u slušalici, nisam "čula" da će žena u eteru izvoditi, i u večernjem radijskom praznom terminu, u dogovoru s glazbenim urednikom sam ju digla u program i krenula ispuniti glazbenu želju. No, u razgovoru se otvorio prostor u kojemu je ona ovo izrekla! Često je baš to čar našeg posla i živog programa, što potiče zloćka u meni, i razbija čestu suhoparnost u programima HR-a. I da... nema ponavljanja. Nije ni potrebno. Dogodilo se i živi već deset godina. I odlično komunicira u modernom vremenu - dodala je Lacković Varga. 

Pogledajte video: Enio Dellavia i Ivan Buča o ‘slučaju Severina

Ključne riječi

Komentara 47

SX
sudbina x
17:45 03.09.2018.

Ne znam zašto čuđenje...? Pa tako se kod nas a i u svijetu sve rješava...Uloge u filmovima i kazalištu, stjecanje doktorata, šefica odjela, glavna sestra,polaganje vozačke,tajnica pa i novinarka što ova zna iz prve ruke....

DU
Deleted user
19:52 03.09.2018.

Ne bih htio da ispadne seksistički komentar, al' eto žene cijelo vrijeme naglašavaju kako zarađuju manje od muškaraca, ali zato jeftinije odlaze u mirovinu. Naime nekoliko mojih poznanika su istu uslugu platili 7000 €.

LA
lazio
17:48 03.09.2018.

Pa ovo je normalna stvar..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije