Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužba obitelji protiv KBC-a
Povratak na članak

Slučaj Maškarin: Vještaci će svoj nalaz objasniti – u sudnici

Nalaz vještaka Medicinskog fakulteta u Splitu za punomoćnicu obitelji Maškarin, odvjetnicu I. Barić, prilagođen je i oportun

Komentari 3

OB
-obrisani-
06:05 10.11.2009.

sve je to lažni sjaj naših intelektualaca zašto državno odvjetništvo ne stane na kraj toj trakavici i dade vještačiti u inozemstvu ...struku svoju neznaju jer su kupili diplome

VL
DW
dr.who
17:58 09.11.2009.

Čudo da se nije javio Hebrang sa svojim biserima o uglednim liječnicima koji su žrtve zavjere druga Tita.Naravno da vjeruje struci i svojim kolegama.I za ovoga koji je uništio Maškarina bi dao ruku u vatru.Baš kao i za Rončevića.No kad je njegova guzica bila u pitanju zbrisao je van na liječenje.A sad u kampanji priča da je u medijskoj blokadi.Oh da je,to mu potpuno vjerujem.Samo što se radi o blokadi mozga.

VL
OB
-obrisani-
02:01 10.11.2009.

Mojoj majci su odstranili zdravi bubreg u Sušačkoj bolnici, umjesto bolesnog te zbog toga je završila na dijalizi a nedugo zatim i umrla. Koga tužiti kad su svi oni u pravu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.