Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tanja Fajon
Povratak na članak

Slovenska eurozastupnica o ispunjenju uvjeta za Schengen: Ovo je neprihvatljiva odluka

Vrlo rado bismo vidjeli ulazak Hrvatske u Schengen, ali nakon ispunjavanja svih uvjeta. Čini se da realnost nije takva, kaže Tanja Fajon

Komentari 56

TO
torente
17:54 22.10.2019.

A zica na Hrvatsko slovenskoj granici je human cin prema migrantima zlovenci???

VL
PR
prajdali100
18:07 22.10.2019.

Ahhhhh što ćemo sad ? Izvjesna Tanja Fajon se ne slaže sa EUROPOM. To je razlog za veliku zabrinutost.

VL
PR
prajdali100
18:10 22.10.2019.

"Prelijepa Tanja" a kilometri žilet žice koju je Dežela postavila na granici sa Hrvatskom je " pravi izvorni Šengen" !!!? Sram te može biti.

VL
AN
Antiflašist
18:14 22.10.2019.

Ma sve ok, treba prestati prihvaćati ilegalce koje nam slovenija vraca svaki dan pa da vidimo

VL
Avatar ♌
18:17 22.10.2019.

Tanja Fajno bi najradije volila da je Srbija mjesto HR unišla.

VL
RI
riise
18:10 22.10.2019.

G-dja je iz slovenskih socijaldemokrata, sestrinske stranke, bere i mavasa...Tek toliko da se zna! :-)

VL
RI
riise
18:12 22.10.2019.

"Zajedničko pismo protiv odluke o ispunjavanju tehničkih uvjeta za Schengen za Hrvatsku potpisalo je šest od devet slovenskih eurozastupnika: Ljudmila Novak, Franc Bogovič, Irena Joveva, Klemen Grošelj, Tanja Fajon i Milan Brglez, iz stranaka bliskih premijeru Marjanu Šarecu, ali ne i eurozastupnici iz Slovenske demokratske stranke (SDS) Janeza Janše."

VL
DU
Deleted user
18:14 22.10.2019.

"...izjave nevladinih organizacija"?! To je ozbiljnom političaru mjerilo?!

VL
BL
Blomberg
18:23 22.10.2019.

Ti Slovenci su prokleto zavidni, trn u oku im je zaljev gdje naplacuju nasim ribarima i to u nasem moru. Da je to slucajno obrnuto , nikad mi od njih nista nebi dobili, a i svi zamo kakovi su i i to jos dok je bila JNA.

VL
KE
kentie
18:08 22.10.2019.

Ah, Zlovenci-istočna marka Tretjeg Reicha...bili ste ko miševi i puževi u II. svjetskom ratu dok su se po njihovoj zemli bahatili, junačili, častili i gostili razno-razni gestapovci, esesovci, esaovci i whermachtovci...

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
18:17 22.10.2019.

Kad netko konstantno hoće ispat glup. Većih entuzijasta od slo političara nema.

VL
DD
ddh
18:37 22.10.2019.

Kranjci kao Kranjci. Podmukli, necivilizirani i podivljali alpski Srbi. Kad je donesena presuda onog t.zv. "arbitraznog suda", u EU-i je pocela prica o tomr kako je presuda bez obzira na to, da je Hrvatska opravdano izasla iz tog procesa, obavezujuca. Kranjci su se vec vidjeeli na bijelom konju. Ali se pojavio Plenkovic, cija rijec u Uniju ima vecu tezinu nego cijela slovenska propaganda i cijelo slovensko podmicivanje svega i svakoga. Stvari su se zahvaljujuci Plenkovicu,a ne Pusicki, Klisovicu, Milanovicu ili Bernardicu preokrenule i Evropa je rekla da je to bilateralno pitanje. Kranjci su skoro poludjeli, ali su ipak uvidjeli, da je Plenkovic u Evropi jaci igrac od njihove cijele momcadi. I zato pomalo iritira ovaj clanak u kojem se novinarsko-komunisticki stavlja SDP-ovog Piculu u prvi plan. Nebi me iznenadilo, da Togonal i drustvo spletkarosa po medijima u Hrvatskoj uskoro proglasi, kako je to sve zasluga Marasa ili Pernara. Dok je Plenkovic hrvatski premijer, Hrvatska nesto znaci i znacit ce u Evropi, a dodje li do toga da Hrvatsku vode Bernardic, Mrak Taritas sa Marasom, biti ce Hrvatska zadnja rupa na svirali u Evropi. To je jednostavno tako, a sad nek crveni i crni pucaju i propucaju od zavisti i mrznje.

VL
JA
JaneZZZ
19:32 22.10.2019.

Slovencima je to da Hrvatska uđe u schengenski prostor samo dobro. Osim našim glupim političarima koji skupljaju jeftine bodove za sljedeče izbore. Bez granice če biti svima lakše. Ja živim pored granice i mogu vam reči da svima nama i našim prijateljima na drugoj strani granice sve to samo smeta. Slovenija neče smetati ulazku Hrvatske jel je o tome vjerovatno niko neče ništa pitati. Naše političare je bolje da ki niko ništa ne pita. Oni rade samo za svoje intetese. Jedva čekam da sa svojim prijateljima idemo na žuju ili laško i da za to ne čekamo 2 sata na granici. Pustite naše političke budale....

VL
MA
Maro
19:15 22.10.2019.

Zao mi je sto Slovenci koriste svaku priliku da nam napakoste tako je bilo od pasivne podrške u ratu preko kradje struje iz Krškog pa Ljubljanske banke, blokade pregovora, kompromitiranja arbitraže i sada shengena...kad i to zavrsi ne znam čime ce vise nas ucjenjivati a sve ostaje zapisano u povijesti i stvaraju si od jedinog prirodnog prijatelja i susjeda nekoga tko ce im pamtiti koliko su bili ne ljudi....

VL
SK
Skviki
18:57 22.10.2019.

Karlo Ressler je komentirao napise o kršenju ljudskih prava na granici s BiH na što je ranije upozorila i slovenska eurozastupnica Fajon. Kako gledaju slovenski Europarlamentalci na pitanja slovenskih policajaca na granici kad pitaju jednog hrvatskog građana: Kam pa grete,, pa kad mu kulturno odgovoriš, on pita dalje: Pokaj. No na to mu ne odgovorim nego ga samo sa čuđenjem pogledam.

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
20:02 22.10.2019.

Tanja Fajon je članica stranke Socijalni demokrati(Borut Pahor).Ta stranka je izravni nasljednik Saveza komunista.Dakle,tko u Sloveniji stalno želi kvariti odnose s Hrvatskom?Sigurno ne slovenski biskupi koji su prije neki dan višekratno izrazili zahvalnost kardinalu Stepincu i svim svećenicima zagrebačke nadbiskupije koji su primili 536 prognanih slovenskih svećenika i praktično im spasili život.Sigurno ne oni Slovenci koji su hodočastili u Krašić i na grob bl.Alojzija Stepinca u Zagreb.Odnose kvare oni kojima su trbusi i guzice puni,koji pripadaju nasljednicima slovenskih komunista i UDBE,koji su klijentelistička hobotnica koja je zajašila Sloveniju(kao i kod nas).Takvi kao Tanja Fajon su lažni Europljani koji su zahvaljujući svojoj pripadnosti imali sve mogućnosti da se školuju na europskim učilištima(Fajon u Parizu),nisu morali ići u tu istu Europu trbuhom za kruhom,uvijek su bili štićeni i forsirani.Biografija i uspon ove ženske neodoljivo podsjećaju na našeg premijera.I vršnjaci su.

VL
OL
Oleoleoleole
18:38 22.10.2019.

Ovi slovenci samo znaju plakat.a najfinije suze su slovenske.slovenci skuzili da ih vise nitko u EU ne dozivljava pa pokazali svoje pravo lice.

VL
BR
Brontops
20:26 22.10.2019.

Slovencima su ruke ulovljene duboko u pekmezu prigodom pokusaja utjecanja na suce u arbitrazi. Sad lopovi (Slovenci) zele pekmez ali i krivnju svaliti na onoga koji ih je otkrio u pokusaju kradje. Signifikantno!

VL
OV
ovcalila
19:58 22.10.2019.

Ode biznis sa bodljikavom žicom

VL
IT
I-To
18:02 22.10.2019.

sve smo rekli a sada da vam ja jedno kažem imate žici skoro do neba neznam koje što.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.