Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Slovenci i Bošnjaci, a ne Hrvati pjevat će “Danke Deutschland”

Pokaže li se točnom informacija da će Njemačka nametnuti novi “građanski” ustroj BiH, onda bi bilo kakva odluka Suda bila deplasirana.

Komentari 16

Avatar toxic alien
toxic alien
13:45 04.07.2017.

U politici ne postoje prijateljstva, samo interesi. Greska sa ukidanjem i kasnijim sotoniziranjem Herceg-Bosne ne moze se tako lako ispraviti. Republika Srpska ostala i drzi pola BiH a Herceg-Bosna nestala a njeni celnici u Haagu! Zbog "razbijanja" vec razbijene BiH! Eh, da su Tudjman i ekipa imali barem malo m*da!

VL
PR
prajdali100
12:08 04.07.2017.

Koliko sam samo puta na ovom portalu napisao da nam Njemacka nije prijatelj.Merkel ce sada ici sa idejom da se Srbija ubrzano priblizi Uniji i da bude gazda u ovom dijelu Europe.Zasto se to radi pitaj Boga.MI MORAMO imati mocne prijatelje i pokazati da imamo muda.

VL
PR
prajdali100
12:15 04.07.2017.

Merkel " ludi" zbog Kolindine politike 3 mora i pozicioniranja Hrvatske gdje joj i jeste mjesto u Srednjoj Europi.Iz nekih razloga to Njemackoj ne odgovara i uporno nas gura na Balkan gdje bi Vucic i Srbija bili gazde.Bice nam jako tesko.....Eto ti " prijatelja".

VL
ST
stefj
11:27 04.07.2017.

Eh, Njemačka. Nakon onog Lex Perkovića (a i prije) nešto nas ne vole. Sad već poprilično otvoreno nastupa protiv Hrvatske, priopćenje o arbitraži jako dobro to pokazuje... Da li je to problem jer se Hrvatska pridružila inicijativi 3 mora ili jer je tražila nešto od Srbije ili sve skupa, ne znam. Ali pokazuje se da nakon što su hrpu toga ovdje dobili za jeftine pare (telekom, Končar, ATM, itd), da im to ne znači puno ili im je to premalo...

VL
Avatar Srbinator
Srbinator
15:53 11.07.2017.

pa izmedju Turaka i nas, najbolje je da izaberete nas. Imaju Njemci pravo, uvidjeli su da vas nisu trebali ni odvajati pa sada vas lijepo vracaju majci u narjucje. a mi imamo nesto lijepo za vas kad nam se vratite

VL
ZE
zeky
14:35 04.07.2017.

Ne znam o kakvom to "prijateljstvu" i osjećajima je riječ. Mi uvijek mislimo da nas netko treba voljeti, a mi izgleda sve volimo oko sebe a nas nitko, baš zbog toga jer mislimo da nam trebaju svi biti prijatelji, a to s politikom nema veze i zato uvijek nadrljamo

VL
AN
Anuna66
12:13 04.07.2017.

Meni se čini da je hrv.politika sklonija SAD-u,oni su nam sad važni,tj.utječemo se njima ,a Merkel i Trump se baš ne ljube..Ako malo razmislimo,Amerikanci su sve i riješili oko rata na "ovim prostorima",čini mi se kako će nam biti kako se veliki dogovore.Hrvatska već od Tuđmanove smrti nema političara koji bi imao stav,politiku u službi države.Ne čudi me uopće što nam se dešava,godine i godine su prošle pod Mesićem,Sanaderom,Yusipović,Kosorica...Milanče..uf.Slugani,foteljaši.Jedine nade pokažem u predsjednicu iako ne previše.Jadni smo ,ukratko.

VL
Avatar jest
jest
16:36 04.07.2017.

Ne postoje prijateljstva u politici a očigledno je da su njemački nacionalni interesi u suprotnosti sa našima ali i s američkim, tu je stvar kristalno jasno, okrenuti se Amerikancima i Britancima.

VL
IK
ikbmibm
11:27 09.07.2017.

Neće proći Mutti.

VL
DU
Deleted user
12:05 04.07.2017.

Koji prije dođu pameti ti će pjevati

VL
LU
lunar777
12:11 04.07.2017.

Nema prijatelja u međunarodnoj politici. Nažalost momentalno se moramo osloniti na to da Srbi nikada neće pristati na građansku državu a samim time i pozicija Hrvata u federaciji jača u tom odnosu.

VL
VL
????
20:00 04.07.2017.

To s Njemačkom se događa od Kinkela, simpatije prema nama je imao jedino Genscher, vjerojatno zato jer je i sam bio iz DDR-a pa je osjetio na svojo koži i nacizam i komunizam. Kad je otišao, to više nije to. Nijemce treba poštivati, ali to ne znači da im se ne treba suprotstaviti ako idu protiv naših interesa. Jedino osiguranje nam može atomska bomba i zato zagovaram da pokrenemo nuklearni program, koliko košta da košta, jer bez toga danas ne možeš ostvariti svoje interese bez ulizivanja drugima. I naravno da ne bi bio usmjeren prema susjedima jer je to kao da na sebe pucamo, nego na naše NATO moćne partnere koji su udaljeni po 1000 km. Recimo na Berlin i Pariz i ukoliko dođe do ugrožavanja naše opstojnosti ili sustavnog rada protiv naših interesa, samo pritisnuti crveni gumbić. Ako su ionako protiv tebe, nemaš što za igzubiti, ali si dobio ucjenjivački potencijal a to je ono što nama fali s ovakvom privredom kakvu imamo.

VL
Avatar debela koli
debela koli
11:43 04.07.2017.

Republika Srpska nikada ne pjevati tako nešto. To samo sluge rade.

VL
BI
binki
11:34 04.07.2017.

Koga briga za njemce... Kolinda ima svog Vučića i srbiju. Bratska hdzova stranka tamo na vlasti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.