Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred dvoje male djece

Letvom napao trudnicu i njezine roditelje, svima polomio ruke

Ilustracija policije
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.06.2019.
u 13:21

Trudnica je s dvoje male djece došla u posjet svojim roditeljima. Kada je pri odlasku ulazila u svoj parkirani automobil, 66-godišnjak ju je napao

Splitska policija izvijestila je kako je zbog spora oko mjesta za parkiranje 66-godišnjak drvenom letvom udario 61-godišnjaka, 59-godišnjakinju i 33-godišnju trudnicu u prisutnosti dvoje djece.

Svi sudionici liječnički su obrađeni te je 61-godišnjaku utvrđena teška ozljeda prijeloma prsta ruke, 59-godišnjakinji prijelom kosti šake, a 33-godišnjakinji prijelom ruke, dok su 66-godišnjaku utvrđene lakše tjelesne ozljede u obliku podljeva. Incident se dogodio u četvrtak oko 19.00 sati u Splitu.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o susjedima na predjelu Mertojak. Trudnica je s dvoje male djece došla u posjet svojim roditeljima. Kada je pri odlasku ulazila u svoj parkirani automobil, 66-godišnjak ju je napao. Roditelji su joj priskočili u pomoć, međutim pomahnitali 66-godišnjak mlatio je letvom, svima je nanio ozljede i svi su završili u bolnici.

Neslužbeno, 61-godišnjak koji je branio kćer poznat je po tome što je 1991. godine tijekom povijesnog prosvjeda pred splitskom Banovinom goloruk oteo mitraljez s transportera JNA. U Policijskoj upravi nikakve pojedinosti ne žele potvrditi. U tijeku je kriminalističko istraživanje nakon čega će utvrditi okolnosti događaja te će izvijestiti javnost o kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti.

Komentara 127

BJ
BBB Jarun
13:26 14.06.2019.

Stari bik koji ima 66 godina tuče ljude po ulici, jad i bijeda!

VE
verica2
12:40 14.06.2019.

Sasvim je nebitno je li se zlodjelo dogodilo u Splitu, Zagrebu, Osijeku.........Daj Bože, da trudnica i dijete budu dobro i da manijak dobije makar pet godina zatvora ili prisilnog liječenja.

DU
Deleted user
13:26 14.06.2019.

Poslije 6 banki bi već trebao biti poprilično životno iskusan...mudar...jednostavno: pametan. A ovo čudo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije