Naslovnica Vijesti Crna kronika

Sletio u odvodni kanal pa se nekoliko puta prevrnuo

Policajci su, s obzirom na tragove na cesti, posumnjali da je vozač zaspao, no to će se utvrditi tek nakon očevida
06. listopada 2011. u 09:36 3 komentara 1 prikaza
prometna nesreća (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Bajro A. (36), državljanin BiH s prijavljenim boravkom u Vinkovcima, poginuo je u četvrtak u 8.40 između Starih Jankovaca i Srijemskih Laza. Upravljao je opelom vectrom vukovarskih oznaka iz smjera Vinkovaca prema Tovarniku. Iz neutvrđenih razloga skrenuo je u lijevi trak, zahvatio travnati rubnik i sletio u odvodni kanal, gdje se nekoliko puta prevrnuo.

Potom se odbio na kolnik, nekoliko je metara klizio na boku te završio na krovu, prepriječen preko oba traka. Vozač je na mjestu preminuo, a iz smrskanog automobila izvlačili su ga vatrogasci.

Policajce je u početku zbunilo što je u dokumentima pisalo kako je vlasnica automobila žena pa su je nazvali i doznali da je njezin suprug automobil posudio rođaku. Identitet poginulog sa sigurnošću je utvrđen nakon dolaska rođaka, koji je potvrdio da je riječ o Bajri A.

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste, a na kolniku nema tragova kočenja, pa su policajci posumnjali da je vozač zaspao za upravljačem. Tobi se trebalo utvrditi očevidom.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
 • bez.komentara:

  Ako kreneš 10 minuta radije,doći češ 5 minuta prije!

 • Avatar walterkomunistihrvatske
  walterkomunistihrvatske:

  . ..SVIJET VOLJI POBEDNIKE. ..TAMAN TAM T-190TT. ..

 • thekurcula:

  Čovek je poginuo i uljudno je izraziti saučešće porodici i prijateljima poginulog. Ja se ovde javljam ipak zbog jezičkog pitanja. Odvodni kanal? To je jedan novi, i veoma tehnički termin, za ono što narod masovno, a naročito tamo gde se ... prikaži još! dogodila ova nesreća, zove šanac. Zašto ne biste mogli u ovakvim vestima i vi ovo da zovete šancom pa da naslov bude \" Sletio u šanac pa se nekoliko puta prevrnuo\". Ovako bi to rekao narod i šta je argument protiv takvog jezika?