Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Slatina: Iz puške ubio muškarca (64), a zatim pucao i na policiju

Ubojstvo u Slatini
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/13
27.03.2020.
u 18:36

Očevid je u tijeku, a nakon kriminalističke istrage bit će poznato više detalja, a o čemu će se očitovati i PU virovitičko-podravska.

U pucnjavi u mjestu Golenić nadomak Slatine danas iza 16 sati jedna je osoba, neslužbeno doznajemo, ubijena, a riječ je o 64-godišnjem muškarcu.

Kako doznajemo, nakon pucnjave iz poluautomatske puške mještani su pozvali policiju. Nakon brze intervencije policije, 52-godišnji počinitelj je nastavio pucati iz puške pred policijskim službenicima i to tako što je ispalio najmanje dva metka, a pri čemu je propucao policijski auto u kojem u tom trenutku, pukom srećom, nije bilo nikoga.

Ipak, službenici su ga brzo svladali i oduzeli mu oružje.

Očevid je u tijeku, a nakon kriminalističke istrage bit će poznato više detalja, a o čemu će se očitovati i PU virovitičko-podravska.

Ključne riječi

Komentara 17

HA
Hanok
17:41 27.03.2020.

Divljaci

MA
MarasG
17:37 27.03.2020.

nestalo mu socijalke ili...

DU
Deleted user
18:06 27.03.2020.

Romi, bosanci, srki, migranti? Nisu valjda Hrvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije