Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekonkurentni
Povratak na članak

Škverovi privatni, a i dalje ne mogu bez države

Dosad su pisma namjere o ulaganju u Uljanik pokazali D. Končar, odnosno njegova tvrtka Kermas energija, i talijanska Palumbo Grupa

Komentari 3

RI
rightside
12:00 06.03.2018.

pa kad je kupovao brodogradilista,drug koncar je imao dobre savjetnike od strane zokinih ministara ali i vodstva u istri i znao je da ce doci do ovoga(ovo nije slucajno) i da ce se izvlacit lova od drzave a kad se opet ponovi da je propast blizu ici ce u stecaj, raspustit zaposlene, prodat viskove i prebacit se na gradnje velikih marina,,ko npr u puli kako planiraju,,a uskok ni da mrdne iako i sindikati traze smjenu rukovodstva zbog "nekih radnji")))))) eh a cujem da je palumbo grupa u vlasnistvu danka koncara,,))) ne tvrdim jos,, samo sam cuo,,)))))

VL
RO
rojnik
15:22 06.03.2018.

Ako brodogradilišta moraju uvozit radnu snagu nema smisla da ih država sufinancira.

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:24 06.03.2018.

Mup u akciji " Hrvaška policija Pirančanom preprečila zimsko plavanje "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.