Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO PREDSJEDNIKA

Škoro: Milanović je fikus, ključno je pitanje – gdje su novci?

Rijeka: Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro održao konferenciju na Korzu
Nel Pavletic/PIXSELL
05.10.2020.
u 12:00

Što su radili dečki u Slovenskoj 9 i zašto su imali brojač novaca. Predsjednik, ministri, suci, voditelji javnih tvrtki, svi bi oni trebali nešto znati, smatra Škoro

Miroslav Škoro, potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskoga pokreta, predsjednika Zorana Milanovića nazvao je ''fikusom'' te smatra kako nema potrebe za njegovim opozivom.

– Čini mi se da nije učinio ništa što bi bila teška povreda ustavnih ovlasti, i on i ja znamo da je on fikus. Fikus možeš iznijeti van iz sobe – rekao je Škoro za N1 dodajući:

– Milanović je nervozan, Andrej Plenković je nervozan, jedan se pravi da ništa nije znao, drugi galami, a obojica su ''umočeni''.

Kazao je i kako je Milanović u predsjedničkoj kampanji rekao da će biti predsjednik s karakterom i on to zaista jest – samo je pitanje, kaže Škoro, kakav je to karakter.

– On uopće nije važan. Od same inauguracije koja je bila takva kakva jest, izvedbe himne koja je bila takva kakva jest, pa nije htio doći na konstituciju Sabora, pa do ovoga – to je bacanje prašine u oči. Ključno pitanje je – gdje su novci? Što su radili dečki u Slovenskoj 9 i zašto su imali brojač novaca. Predsjednik, ministri, suci, voditelji javnih tvrtki, svi bi oni trebali nešto znati – rekao je Škoro.

VIDEO Zoran Milanović o aferi Janaf i istrazi

Komentara 35

DU
Deleted user
17:09 05.10.2020.

Na VL-u kampanje traja 365 dana u godini, plaćeni HDZSDP troleri nikad ne spavaju.

Avatar dmitarXX
dmitarXX
12:56 05.10.2020.

Škoro, tu si u pravu. MIlanović je fikus koji se vrti kako vjetar puše. Hodajući paradoks.

IL
ilustrator
17:52 05.10.2020.

zoran s svojim bezzemljašima, domovinski pokret i most su dobitna kombinacija protiv neprirodne koalicije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije