Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI KAOS

Sjećate se čovjeka bez šake koji je pobjegao policiji? Sad je u Podravini pijan sletio u kanal

Danica.hr
14.12.2020.
u 18:37

Kako javljaju čitatelji, navodno je tijekom cijelog ponedjeljka ludovao te čak u dva navrata sletio s ceste

Okorjeli vozač-bjegunac Nenad, poznat i kao Talijan, uhićen je u ponedjeljak oko 14.40 sati nakon što ga je policija ulovila kraj automobila u naselju Cirkvena u koprivničko-križevačkoj županiji.

Unatoč brojnih uhićenjima i prijavama, nije odustajao od vožnje iako jednu šaku nema, a na drugoj ima samo dva prsta. Uz to, u posljednjih deset dana snimili su ga dva puta kako bježi policiji, piše Danica.hr.

U ponedjeljak nije bježao već je, kako su nam potvrdili iz policije, zapeo na dijelu kanala kad se najvjerojatnije pokušao okrenuti automobilom. Bio je vidno pijan, no alkotest je odbio. Uhićen je te su ga odvezli na triježnjenje. Za bilo kakav suvisao razgovor trebao bi biti spreman tijekom utorka.

Za sad ga čekaju prijave zbog vožnje tijekom izrečene zabrane te je bio u automobilu koji nije registriran niti tehnički ispravan. Kako javljaju čitatelji, navodno je tijekom cijelog ponedjeljka ludovao te čak u dva navrata sletio s ceste. Sve to istražuje i policija

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
18:53 14.12.2020.

on to radi svaku zimu da dobije besplatni smještaj, hranu, TV, grijanje.....

Avatar Cornelius
Cornelius
18:44 14.12.2020.

Zaposlil bi Vl i nekog pismenog, koji zna da je Cirkvena a ne Crikvena, al nema takvih među trofaznjacima. A Hrvate ne primaju, ne bi znali pisati o njihovoj otadžbini...

IN
inot
18:55 14.12.2020.

kaj bi tek radio da ima dvije čitave ruke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije