Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISALI SPORAZUM

Sisački HDZ izlazi na izbore u koaliciji sa 7 stranaka

DR. ŽELJKA JOSIĆ Kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Siska kaže da će raditi za sve Siščane
Marin Tironi/PIXSELL
28.04.2021.
u 06:00

Tim snagama HDZ će pokušati preuzeti Sisak od SDP-ove Kristine Ikić Baniček koja vlada već dva mandata te se natječe i za treći

Sisački HDZ je za predstojeće lokalne izbore okupio široku koaliciju stranaka s kojima su u utorak potpisali koalicijski sporazum. Kandidatkinji HDZ-a za gradonačelnicu Siska dr. Željki Josić potporu je dao HNS, HSLS, HSS, HKS, SDAH, HSP i HSU. Tim snagama HDZ će pokušati preuzeti Sisak od SDP-ove Kristine Ikić Baniček koja vlada već dva mandata te se natječe i za treći.

– Naši sugrađani su nezadovoljni, izgubili su povjerenje u gradsku upravu čija uloga treba biti da služi građanima što danas nije slučaj u Sisku. Mi ćemo vratiti povjerenje sugrađana i gradska uprava će opet biti na usluzi Siščanima. Bit će transparentna i raditi za sve, bez iznimke i diskriminacije – rekla je dr. Josić nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma.

– Radit ćemo za mlade, obitelji, djecu, umirovljenike, osobe s invaliditetom, poduzetnike, poljoprivrednike, obrtnike, pripadnike nacionalnih manjina – sve naše sugrađane. Neće nam biti važno tko s kojeg političkog spektra dolazi – istaknula je dr. Željka Josić.

– Naš grad ima najviše stradalih objekata u potresu, i to je činjenica. Nitko ne može samostalno obnoviti grad, kako se često spominje u medijima. I zato i ova koalicija pokazuje zajedništvo koje nam je potrebno i jamstvo da ćemo surađivati sa svim razinama vlasti za dobro svih naših sugrađana – zaključila je HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Siska.

– Sisku nije potrebno opiranje županijskoj i središnjoj vlasti, svađanje s njenim mjesnim odborima i gradskim četvrtima, a sve kako bi se na politici „mi ili oni“ gradila neka politička kampanja. Sisku je potreban dijalog i zato je ovo koalicija dijaloga“ – dodao je čelnik sisačkog HSLS-a Darjan Vlahov.

 

 

>> VEČERNJI TV Sučeljavanje pet kandidata za gradonačelnika Rijeke: Filipović (SDP), Štimac (nezavisni), Miletić (Most), Ivaniš (PGS) i Ostrogović (HDZ)

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:43 28.04.2021.

nista bez hdzejskog glavnog saveznika pupavca i njegovih sdssovaca poznatih croatofila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije