Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA: TALIBANSKI NAPADI TEK NA TREĆEM MJESTU
Povratak na članak

Siromaštvo i nezaposlenost krivci za rat u Afganistanu

Anketa je pokazala da siromaštvo i nezaposlenost podrivaju sukobe daleko više od talibanskih napada. Istraživanje je obuhvatilo 704 muškarca i žene iz 14 afganistanskih provincija.

Komentari 6

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
10:26 18.11.2009.

treba precizirati: siromaštvo i nezaposlenost u USA su krivi za rat u afganistanu...

VL
OB
-obrisani-
10:04 18.11.2009.

Mizerna zarada i nedostatak vremena glavni je okidac svih propusta u clancima Vecernjaka. \"Ciejna rata\" .... nikada en prestaje .... ljudi sposobni za stoste .... ciljati i napdati .... .... samo su neki od primjera, samo ovog clanka. Ali zatoato su stranice, naravno iz financijskih razloga, ispunjene sarenom flash i java propagandom, koja osim sto unistava procesore, unistava i ono malo preostale volje za citanjem.

VL
Avatar punkufer
punkufer
11:29 18.11.2009.

A odakle siromaštvo i nezaposlenost? Ima li to ikakve veze s sovjetskom pa američkom okupacijom? Prvso su im jedni, a onda drugi razrušili zemlju do temelja, a sada se čude da vlada nezaposlenost. No, stvarno...

VL
MM
Mladen Miletić
11:20 18.11.2009.

Siromaštvo i nezaposlenost krivci za rat u Afganistanu , nikako Rusi ili bože me oslobodi največi demokrati i mali hrvati... Nezaposlenost koliko ima muškaraca živih i nesrušenih objekata 2 ili koji više ? Samo udoviceeeee i dječice koje mame uče uče zašto se mučei umiru od gladi i jadi i tko je krivac za rat.. Tvrdnju tko je krivac za rat možemo se srat...

VL
MM
Mladen Miletić
11:24 18.11.2009.

Siromaštvo i nezaposlenost krivci za rat u Afganistanu , potom uskoro i u Hrvatskoj. Ako nas počnu ameri da deru da se nebi slučajno pomislili oni su krivi ne zna se nezaposlenost i rub gladi haračenje - vladavina \"jugoslovena\" nad masom Hrvata !

VL
OB
-obrisani-
12:06 18.11.2009.

Siromaštvo i nezaposlenost je jedan od razloga rata.....Ne smijemo zaboraviti i velike poljane makova, slabu poljoprivrednu mehanizaciju za berbu, dobar prinos ali slaba iskorištenost vlastitih resursa, mala pomoć sa strane olakšala je domaćim poljoprivrednicima uzgoj najtraženije agro kulture ....Samo...brzi transportt i razrađena mreža odvoza \"štetne kulture\" ...nije pomogla domaćem stanovništvu nego stvorila jaču potražnju za oružjem i jačanje radikala.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.