Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VI STE ČLANOVI VLADE'
Povratak na članak

Sindikati: Poruka premijera Kujundžiću i Divjak skandalozna

Napominju da su u dva navrata u srpnju i kolovozu tražili sastanak s premijerom i bili spremni odazvati se u bilo kojem trenutku. Uvjereni su da bi i Plenković prihvatio njihove argumente da su imali priliku pokazati ih.

Komentari 6

DV
dvorskaluda
18:08 22.08.2019.

Plenković reagira samo kada se osjeti ugrožen ili marginaliziran, nikada radi toga da riješi neko otvoreno pitanje, problem, da ponudi rješenje, pokaže inicijativu. Slikati se i namještati pred objektivima - to uvijek.

VL
RE
realisticki
15:55 22.08.2019.

Prena ovoj izjavi Plenković smatra da su ministri samo figure u vladi, bez prava da predstavljaju zaposlenike u svome resoru. Ovakvo ponašanje sadrži sve elemente jednog diktatora.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
17:23 22.08.2019.

Sindikati udaraju na proracun i tako srusiti vladu, rade za SDP. Ne treba im pogodovati iz egoisticnog populizma kojem su skloni i Kujundzic i Divjak.

VL
VU
Vuka
23:01 27.08.2019.

Ja sam profesor u srednjoj školi i mislim da profesore učitelje treba ukinuti pod hitno i školu kao instituciju zatvoriti umjesto toga tutniti djeci laptopu i tablete u ruke po novoj reformi i neka samo istražuju i uče i nana kraju godine ih ispitati preko istog laptopa tako će država uštediti a djece postati kreativnija po novoj reformi

VL
DU
Deleted user
15:12 22.08.2019.

ovo dvoje ministara srde predsjednika vlade plenkovica...prva ce iz vlade odletjeti gdja.blazenka divjak... a s milanom nije bas lako jer nema vodece funkcije a da joj on nije ravan barem on tako misli o vlastitim dosezima...itd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.