Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sin udario oca šipkom u glavu

policija
Arhiva VL
08.10.2009.
u 11:59

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i nasilničkog ponašanja u obitelji prijavljen je Ivan B. (35). Policija sumnja da je jučer oko 14 sati u dvorištu obiteljske kuće u Kaštel Novom metalnom šipkom udario u glavu oca Ladislava (59).

Potom je razbio retrovizore, prednje i zadnje vjetrobransko staklo na tatinom BMW-u. Ladislav je prevezen u splitski KBC jer je povračao i nije se osjećao dobro, a liječnici su utvrdili da je zadobio potres mozga pa je zadržan na Odjelu neurokirurgije. U tučnjavi je lakše ozlijeđen i sin koji je zadobio udarac u glavu.

Ključne riječi

Komentara 1

GV
goran vrtaric
12:13 08.10.2009.

Bolje da ga je tata prije 35 godina istresao u maramicu, nego sto ga je napravio. Sada ne bi imao ovakvih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije