Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sijač smrti

Šest godina od smrti ratnog zločinca Miloševića

\'Former president of Yugoslavia Slobodan Milosevic appears for the court of the International Crime Tribunal in The Hague, October 29, 2001. Milosevic made his third appearance at the United Nations
Reuters/Pixsell
11.03.2012.
u 11:06

I dok njegovom genocidnom politikom stradale države žale što Milošević nije dočekao slovo pravde, na njegovom grobu u Požarevcu, od jutros se nižu delegacije koje mu odaju počast i donose vijence u znak sjećanja.

Šest godina prošlo je od smrti ratnog zločinca Slobodana Miloševića, koji je infarkta umro u zatvorskoj ćeliji Haškog suda, ne dočekavši presudu suđenja za ratne i zločine protiv čovječnosti na Kosovu i u Hrvatskoj te za genocid u Bosni i Hercegovini.

I dok njegovom genocidnom politikom stradale države žale što Milošević nije dočekao slovo pravde, na njegovom grobu u Požarevcu, od jutros se nižu delegacije koje mu odaju počast i donose vijence u znak sjećanja.

U Beogradu će biti čak održana i promocija knjige "Takvog ga znam" - gdje su Miloševića predstavili kroz sjećanje tamošnji političari, ali i diplomati, te znanstvenici, uz osvrt na političku karijeru koju je u desetogodišnjoj vladavini ostvario kao predsjednik SR Jugoslavije, te dva puta izabrani predsjednik Srbije. Za jedne veliki političar, za druge veliki krvnik prostora bivše Jugoslavije.

  

 

Komentara 20

DO
domagojb963
11:37 11.03.2012.

hahahaha . Baš tako, aj ne seri matere ti.

OB
-obrisani-
11:34 11.03.2012.

\"Ratni zlocinac\" kladim se da kad je u pitanju Neser Oric,Franjo ,Paveli ili Laburi naslov neglasi tako.

RE
rezonancija
11:49 11.03.2012.

bio je orudje zapada,ratni zlocinac je postao proizvod kome je istekao rok trajanja...pa je dobio dozu apaurina za vjecni san...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije