Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlazi na slobodu

Šešeljev povratak u Srbiju odgođen zbog pacemakera

vojislav šešelj
ICTY
09.11.2014.
u 13:35

Kako objašnjava Milovan Bojić, član liječničkog tima koji je obišao Šešelja u Haagu, optuženik ima kardioverter defibrilator, posebnu vrstu pacemakera koji se prije odlaska iz Nizozemske mora uskladiti.

Dolazak Vojislava Šešelja na privremenu slobodu u Srbiju odgođen je zbog  manje medicinske intervencije kojoj mora biti podvrgnut prije puta, doznaju beogradske Večernje novosti.

Liječnici u Nizozemskoj moraju uskladiti  pacemaker koji je prije dvije i pol godine ugrađen optuženom za ratne zločine u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini.

Kako objašnjava Milovan Bojić, član  liječničkog tima koji je obišao Šešelja u Haagu, optuženik ima kardioverter defibrilator, posebnu vrstu pacemakera koji se prije odlaska iz Nizozemske mora uskladiti. - Riječ je o uređaju koji je programiran tako, da u slučaju kada dođe do  zastoja u radu srca, pošalje impuls i ponovo ga pokrene - objašnjava Bojić.

>>'Šešelju želimo dobrodošlicu, brz oporavak i dobro zdravlje'

>>Šešelj se vraća u Srbiju: Dolazim se osvetiti

Komentara 15

DU
Deleted user
17:11 09.11.2014.

Smrada četničkog prošetajte po njegovoj fiktivnoj crti Kavobag-Kavovac-Vivovitica.

Avatar Azriel
Azriel
17:16 09.11.2014.

Kaj za kamen treba pacemaker?

PA
patria
17:41 09.11.2014.

Kada ga već do sada nakon svih ovih godina u Haagu nisu osudili, možda je Šešelj upravo ono što Srbija i zaslužuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije