Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNI ZLOČINAC

Šešelj najavio da njegov SRS ide u Hrtkovce 6. svibnja unatoč zabrani policije

Vojislav Šešelj
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
26.04.2018.
u 14:49

Radikali će tamo unatoč zabrani otići, poručio je Šešelj dodavši da se, bude li postavljen kordon policije, oni neće s njome sukobiti. Inzistirajući da je okupljanje njihovo ustavno pravo

Čelnik srbijanskih radikala i osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj najavio je u četvrtak da će unatoč zabrani policije, doći 6. svibnja u selo Hrtkovce, pretežito nastanjeno Hrvatima, kako je ranije najavljivao.

On je dodao kako su radikali podnijeli žalbu na odluku policije da im ne dopusti održavanje skupa kojega su najavili na istom mjestu i upravo na obljetnicu održavanja sličnog skupa na kojemu je Šešelj početkom 90-ih godina izrekao prijetnje Hrvatima koji žive u tom mjestu, zbog kojih je osuđen u Haagu.   

Radikali će tamo unatoč zabrani otići, poručio je Šešelj dodavši da se, bude li postavljen kordon policije, oni neće s njome sukobiti. Inzistirajući da je okupljanje njihovo ustavno pravo on je ustvrdio da policija neće imati razloga primijeniti silu nad njegovim pristašama jer oni, po njegovim riječima, neće pribjegavati sili niti predstavljati "opasnost" za neistomišljenike koji su također najavili dolazak u Hrtkovce. 

"Opasnost neće prijetiti ni lideru Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku, kao ni Radoslavu Milojičiću, zastupniku Demokratske stranke", kazao je Šešelj govoreći o predstavnicima stranki koji su najavili da će, u slučaju Šešeljeva dolaska, također doći u Hrtkovce, ne zato da bi održali skupove, već da bi zaštitili tamošnje građane.

Komentara 28

Avatar rubinet
rubinet
15:09 26.04.2018.

zašto je članak o dotičniku stavljen u rubriku Vijesti-Hrvatska?

ST
starter
15:32 26.04.2018.

samo nabava oružja , treba biti spreman , neprijatelji srbi su oko nas

Avatar Croat2018
Croat2018
16:47 26.04.2018.

CIRKUS (provokacije, incidenti itd.) od ratnog zlocinca Vojislava SESELJA (srp. radikalna strnka) politickom vrhu Srbije ocigldeno odgovara jer odvlaci pozornost od teskih EKONOMSKIH (Air Serbia na rubu bankrota jer posluje pozitivno samo zbog podrske drzave preko 50 mio. EUR godisnjee zadnje 3 god.) i POLITICKIH PROBLEMA (izgubljeni Kosovo i Agresija na RH 1991-1995 i moguce visoke ostete u mrd. EUR-a) itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije