Povratak na članak

Brammertz žali zbog oslobođenja Gotovine, Markača, Haradinaja i Perišića

Na pitanje kako to da su srpski osuđenici na Haškom sudu dobili ukupno 1024 godine zatvora, a hrvatski samo 183, Brammertz je odgovorio da su se "Srbi borili u Hrvatskoj, u BiH i na Kosovu, a njihovi vođe počinili su strašna etnička čišćenja na svim tim mjestima"
Objava 27. prosinca 2017. 1341 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 8
 • droza:

  Haški sud nije bio ništa drugo osim tvorevine koja ima za cilj "isprati" odgovornost EU za inertnost, neodlučnost, zbunjenost, a u konačnici i izravnu upletenost nekih zemalja radi svojevrsnih partikularnih interesa, u sukobe na ovim prostorima. Ta institucija zaslužuje isključivo ... prikaži još! prijezir i to od strane svih sudionika, odnosno novonastalih država na prostoru bivše Jugoslavije. Najviše od svega me smeta činjenica što su debeloguzi manipulatori i licemjeri, odugovlačenjem u donošenju presuda, smišljeno punili vlastite novčanike novcem poreznih obveznika iz zemalja na ovim prostorima. Name suci izabrani za Haška sudišta honorare koje su ondje uprihodili nikada ne bi zaradili sudeći na sudovima u matičnim zemljama odakle potječu. Stoga su toliko bezdušno i mrcvarili narode tolike godine.

  14:23 27. 12. 2017.
 • Somelier:

  Pa valjda imamo nekoga pismenoga tužitelja pa da dignemo tužbu protiv Bramertza.

  12:10 27. 12. 2017.
 • bf2:

  a dotični belgijanac ne žali što je njegova nacija pobila oko 10 milijuna Kongoanaca,i za to nitko nikada nije odgovarao?

  12:27 27. 12. 2017.
 • Avatar vlamaar
  vlamaar:

  Eto, pa neka ovakve kreuture i dalje primaju naši predsjednici i predsjednica.

  13:10 27. 12. 2017.
 • CROLINDA:

  ... i kaže pjesnik -NEČASNI SUDE - nečasni sude vi kažete netko je morao predvidjeti zločine nekoga moramo okriviti nečasni sude pitam vas ja čovjek takozvani mali jeste li svjesni što ste posijali - nečasni sude nešto tu debelo ne ... prikaži još! štima nisu li po toj vašoj logici i međunarodna i plavci i vaši nalogodavci i vi sami za nešto krivi pred svima ne padaju li i na vašu dušu nečiji jauci i krici i tko će odgovarati za tragediju u vašoj sudnici - nečasni sude vi žrtvama krivce niste dali nečasni sude pitam vas ja čovjek takozvani mali jeste li poslije ruke oprali kao što ste ih i prije presude oprali od istine bez stida nečasni sude tako li to bude kad pravda nema ni razuma ni vida - nečasni sude i nad vama postoje suci i već su napisali Praljak je Samson a vi ste zli patuljci mali vi i sve cerekuše hijene došepale iz sjene pa se krvave od šapa do glave naslađuju i gotovane razvlače mrtve junačke rane - nečasni sude Praljak nije tek praljak u našem jeziku komadić gole brstine nego časna žrtva na vašem nečasnom žrtveniku gigant mučenik i junak spreman i do kraja gine

  13:40 27. 12. 2017.
 • bakulušić:

  Koji i kakav ego!? Pa mogao je barem u ovim blagdanskim danima zahvaliti "stručnim službama" Republike Hrvatske koje su mu pripremale materijale i tračeve bez kojih bi uvaženi gospodin izgubio ovu "bitku" i ne bi se kočeperio kao puran.

  1 13:01 27. 12. 2017.
 • Snowman:

  Prijatelji jeste li Vi culi za poslovicu " Kad dvoje isto rade onda to nije isto " Zapaden zemlje (Kolonijalne ) su napravili Toga dosta, jel ikad netko odgovarao ?????

  14:35 15. 5. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.