Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANAČKI OKRŠAJ

Šeks: Uzalud vam trud svirači, izbora ove godine neće biti

vladimir seks
Marko Mrkonjić/Pixsell
14.03.2010.
u 16:12

Mi ćemo i dalje pružiti ruku za projekte od interesa, neovisno o vrijeđanju i klevećenju, jer smo tu zbog interesa građana, poručio je potpredsjednik Sabora i HDZ-a.

Zbog “zatopljenja stranačkih odnosa” jučer je u Osijeku došlo do usijanja na relaciji HDZ-HDSSB. Dok je potpredsjednik Sabora i HDZ-a Vladimir Šeks HDSSB-ovcima koji su se “svrstali u orkestar onih koji traže prijevremene parlamentarne izbore” poručio kako toga neće biti jer je vladajuća koalicija stabilna uz slogan: “uzalud vam trud HDSSB-ovi svirači”, iz suprotnog tabora odgovorio je stigao dva sata kasnije. Nastavljajući govoriti o “zatopljenju odnosa” Šeks je dodao kako su na određenim projektima pronašli “zajednički jezik” te da imaju stabilne kontakte u svezi rješavanja problema čepinske Uljare, osječkog IPK i drugih.

- Tamo gdje je interes Slavonije i Osječko-baranjske županije, ukazivat ćemo i rješavati na probleme. Pa zašto kada postoji suradnja, netko za nju bude optužen, odmah počne bježati kao vrag od tamjana jer je s daljinskog upravljača dobio mig da na taj način ne postupa. Mi ćemo i dalje pružiti ruku za projekte od interesa, neovisno o vrijeđanju i klevećenju, jer smo tu zbog interesa građana - rekao je Šeks.

Na “uzvratnoj” konferenciji predsjednik Glavnog odbora HDSSB-a Dinko Burić iznio je “priče iz Valpovštine”.

- Ministar branitelja Tomislav Ivić, govori se, lažirao je ratni put kako bi se domogao nezasluženog čina pukovnika. Ako je to točno, onda nam je to na sramotu - zaključio je Burić dok je prvi čovjek stranke Vladimir Šišljagić rekao kako “Šeks uporno 20 godina nastoji izigravati pokajnika”.

- Rezultati toga su da je Slavonija i Baranja najsiromašnija i gospodarski uništena. No, kakav mozak, takvi su i rezultati - dodao je Šišljagić javno se pitajući zašto je potpredsjednik Sabora u Osijek stigao pod policijskom pratnjom i s tjelohraniteljima te da li se nečega boji.

- Samo na njegovo osiguranje unatrag nekoliko godina potrošeno je par stotina milijuna kuna, a taj je novac sada mogao biti podijeljen seljacima - sugerirao je Šišljagić te zaključio kako je Šeksov životni moto bio i ostao: “sve za fotelju, a fotelju za ništa”.

Komentara 15

JA
jarac
16:49 14.03.2010.

Tako je druže kapetane!

KO
kompa
16:54 14.03.2010.

jel istina da je bio kapetan JNA ovaj Sisljagic ???

KR
krenica
17:47 14.03.2010.

Sve je to sa istoga korita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije