Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Seks, laži i loš film ili kako postati veći glumac u životu nego na sceni

Drsko laže Rade da film "Dezerter" nije sniman u Vukovaru. Pogledao sam cijeli taj mučni turobni film koji neće ostati zapamćen ni po čemu drugom osim baš činjenice da je sniman i u upravo razrušenom Vukovaru. Kako reče Radoš Bajić – "dok je ustaški snajper još uvijek tukao u njemu".

Komentari 8

BR
BrigitaM
21:25 16.12.2021.

Isusek, Isusek. Ja čim spomenem sv. Radu, a nedajbože Dežavulovića, odmah dobijem 100 crvenih kartona. Gospodine Hrstiću, mislim da Vas više nećemo imati prilike čitati barem godinu-dvije. Sretno!

VL
DR
Draconic5
21:48 16.12.2021.

Ok, za doslovno isti komentar ja sam dobila karton i ban. Gospodin Hrstić nadam se, ne. Bar nešto.

VL
KA
kacavida
07:07 20.12.2021.

Dobar i utemeljen tekst međutim za znanstvenika Hrstića je posve neznanstveno - uopćavanje. Uopćavanjem u istu vreću baca sve, kako on kaže, domaće i "domaće" filmove. Ništa se ne može uopćavati, to znanstvenik Hrstić zna, ali nerijetko stvarima prilazi površnoo kao sad toj tezi. Nadalje, pretjerano je puno prostora posvećeno filmu "Dezerter", to je posve u neskladu sa cjelinom teksta, sve se moglo reći u dvije-tri rečenice.

VL
KL
klovro28
09:10 19.12.2021.

Možda bi ipak trebalo ipak stvari postaviti ovako - Ramiz i Boro nas …. Neprestano i još na suvo

VL
SL
slavenZadravec
17:06 16.12.2021.

Jebo nas Hrstić, koji sasvim lijepo živi od televizije koju njegovi istomišljenici smatraju jugoslavenskom. Ili da se ipak ne spuštamo na tako nisku logiku / analogiju.

VL
JW
Jim West
16:39 16.12.2021.

U mjesec i pol od objavljivanja Dežulovićeve kolumne nitko se nije pozabavio njezinim sadržajem. Možemo to objasniti na više načina. Dežulović je ubojito točan i ogolio je licemjerje u hrvatskom društvu ili nitko se ni ne trudi pročitati jer to je, eto, Dežulović. Naravno, niti dotični kolumnist nije se osvrnuo na sadržaj, samo je parafrazirao naslov. Nedostojno kolumne u ovakvu mediju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.