Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Seks, laži & fotomontaže: Rekonstrukcija pokušaja rušenja ministra Tolušića

Naslovnica 27. 1. 2019.
27.01.2019.
u 00:03

Tolušić smatra da je premijer bio korektan prema njemu jer je upozorio da najprije treba misliti na obitelj i troje djece

Sve je počelo upornim SMS porukama.

“Moramo se naći... moram ti nešto prenijeti... važno je...”, i tako mjesec i pol. Poruka za porukom dok se negdje u prvoj polovici prošle godine nije odlučio sastati s tom osobom.

“Imaju tvoje fotografije. Na slici si ti, kurva ti sjedi u krilu, a na mobitelu kao podlozi pripremljena je lajna kokaina. Fotografije će ponuditi medijima, to ti spremaju”, prenio mu je sugovornik. Ministar Tomislav Tolušić na sve se, doznajemo, samo nasmijao i odmahnuo rukom. Informaciju mu je prenio jedan od jataka osobe koja je bila mozak operacije u muljažama s poljoprivrednim poticajima. Te je malverzacije, kako je Tolušić sam tvrdio, godinu prije presjekao i začepio dotok novca ekipi koja je i prije nego što je on postao ministar varala na poticajima uzimajući od države milijune. Osobu koja se javila Tolušiću u jednom je trenutku izigrala ekipa koju je on nazvao poljoprivrednom mafijom pa se od jataka pretvorila u svojevrsnog doušnika ministru. Pošto je Tolušić, kako sam tvrdi, stao poljoprivrednoj bandi na žulj i počeo uvoditi red u poslove s poticajima i zakupom poljoprivrednog zemljišta, nejasno je zašto ipak informacije o kompromitirajućim fotografijama nije prijavio policiji. Ako je već čistio kriminal, čudno je da prijetnje ljudi koje naziva mafijom nije shvaćao ozbiljno.

>> Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

Donosimo i sljedeće teme:

>> Slovenija: Kako je samoubojstvo preraslo u prvorazredni politički skandal

>> Životni intervju - Branimir Bunjac: U ratu sam bio u HOS-u, a mentor mi je kasnije bio Goldstein

>> Sanja Doležal: Novi fosili su na sudu jer nas je Rajko Dujmić tužio

>> Graditeljsko čudo na Krki: Naš pješački most bit će treći najveći viseći most na svijetu

Ključne riječi

Komentara 9

JU
jurci
07:42 27.01.2019.

Kažu SOA rekla da se radi o fotomontaži...E jebate....kad je to rekla SOA...tu se više ne pita ništa...to je SIGURNO tako..To je nešto najsvetije , i najpoštenijih...to je HR tajna služba...A da za svaki slučaj uzmemo nekog neovisnog stručnjaka da potvrdi fotomontažu????

Avatar Kljusar
Kljusar
06:58 27.01.2019.

Vjera je jedna vrsta droge i treba ju zabraniti

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
07:03 27.01.2019.

Meni to baš i ne pije vodu, ako je tako radi se o kriminalu i treba se imenom i prezimenom izać van a počinitelje prekršajno goniti, odgovornost je i V L. da nas informira o vinovnicima a ne samo špekulirati na razini trač rubrike osim ako su u službi vlasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije