Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR U ZAGREBU

VIDEO Šefu sigurnosti Dinama noćas izgorio Golf na Vrbanima

Izgorjela dva automobila
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/17
Autori: Hina, Vecernji list
06.12.2017.
u 11:28

Automobilom se koristio Antolićev brat, kazao je za Hinu Dinamov glasnogovornik Alen Lesički

Golf sisačkih registarskih oznaka u vlasništvu Krešimira Antolića, direktora za sigurnost GNK Dinamo, izgorio je ujutro oko 5,30 sati u Rujanskoj ulici u zagrebačkom kvartu Vrbanima.

Automobilom se koristio Antolićev brat, kazao je za Hinu Dinamov glasnogovornik Alen Lesički, istaknuvši da je u tijeku očevid nakon kojeg će moći više komentirati slučaj.

Izgorjela dva automobila
1/14

– U pola šest sati ujutro probudila me vika i policijske sirene. Pogledao sam kroz prozor i vidio zapaljeni auto. Nekoliko minuta poslije došli su vatrogasci i riješili situaciju – rekao je očevidac za 24 sata.

 

 

Požar, koji je izbio iz zasad neutvrđenog razloga, proširio se i na susjedni auto, no ugasili su ga vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo, kažu u policiji.

Komentara 38

DU
Deleted user
10:05 06.12.2017.

naravno da pocinitelj nece biti otkriven

MI
Miki
10:46 06.12.2017.

Svastičari rade.

KR
kruti190
11:38 06.12.2017.

zg oour SVASTIČARA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije