Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje sanaderu
Povratak na članak

Šefovi Đ. Đakovića dali pola mil. kuna HDZ-u zbog duga HEP-a

Na suđenju Sanaderu i ostalima svjedočio je bivši šef uprave Đure Đakovića koji kaže kako je s članovima konzorcija prikupio vlastiti novac

Komentari 7

UN
unbekant
12:30 08.01.2013.

halloooo,Karamarko,sta imas sada za reci za ovakvo ponasanje tvoje dicne stranke,zar neces zastiti ove tvoje stranacke kolege- lopove, sto su tolike novce,i ti s njima ukrali od ove jadne i bjedne Hrvatske postene sirotinje,vjerovatno se neces ni oglasiti povodom ovg novog iskaza protiv te izdajnicke stranke zvane HDZ-e.

VL
CH
CH2710
09:22 08.01.2013.

. Zbog ovih se danas živi kako se "živi"... i onda još ima takvih koji ih podržavaju i opet bi htjeli da budu na vlasti... jednostavno za ne povjerovati!

VL
PA
padamo13
09:25 08.01.2013.

Ma sve njih treba u pržun.I svjedoke a i one koji su bili tada u vlasti i imali bilo kakve veze sa pljačkom Hrvatske.Poznata je ona stara poslovica:Tko kokoši krade i tko pridržava ljestve jednako je kriv.Neznam zašto se ne spominje mesića.On je obečavao na izborima da če puhati vladi za vrat,pa valda je i on nešto vidio i znao.Imao je nadzor nad MUPOM.

VL
BL
Blender
09:33 08.01.2013.

Mazu oci narodu, sto se desilo sa privatizacijom, bilo je govora da bi se sve trebalo vratiti na 1991 godinu, kakav lopovluk se tada desavao, Dok se manjina borila za samostalnost Hrvatske, vecina se bogatila kupujuci sve sto se moglo kupiti u bescijenje, popapala maca? Gdje je zavrsio novac prikupljen od iseljenistva za vrijeme rata, popapala maca?

VL
DU
Deleted user
09:56 08.01.2013.

@ CH2710 kad je puno njih "jamilo" i takvi bi to opet

VL
KA
Karizma
10:11 08.01.2013.

Neznam sa kojim pravom kamatarite ovaj narod.Zasto ja moram kod svake promjene adrese raditi novu osobnu kartu i to placati.Zasto uopce u osobnoj karti ima adresa stanovanja.Dovoljan je samo OIB a adresu policija saznaje bez problema kad to provjerava ili mozda da lopovi u bankama ili bilo gdje lakse saznaju gdje vas mogu opljackati.Po svemu sudeci mi moramo placati nerad drzavne administracije sto nas prisiljava izradi osobne karte nakon svake promjene pribivalista.To samo ima u teskim komunistickim zemljama.Ulaskom u EU ljudi ce cesto mijenjati boravak i zasto ih svaki put kamatariti DOSTA VISE

VL
Avatar lihvar007
lihvar007
11:45 08.01.2013.

Sanadera više ne bi ni Harry Houdini obranio a kamoli Čedo Medo, previdio je da će kad brod počne tonuti svi sve svaliti na njega, zabetonirali su ga iskazima. Ježić je po meni trebao isto ići u zatvor, nisu se trebali s njim nagoditi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.