Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

Američku veleposlanicu u Moskvi dočekali prosvjednici. Rusija premješta dodatne snage

Glavni tajnik NATO saveza Jens Stoltenberg pozvao je Južnu Koreju da pojača vojnu potporu Ukrajini, navodeći druge zemlje koje su promijenile svoju politiku nedavanja oružja zemljama u sukobu nakon ruske invazije

Komentari 4

Avatar Bloodymir
Bloodymir
07:43 31.01.2023.

Francuska i Australija opskrbit će Ukrajinu s nekoliko tisuća zajednički proizvedenih granata od 155 mm potrebnih za artiljerijska oruđa koja Zapad isporučuje od ruske invazije, izjavili su ministri obrane Sebastien Lecornu i Richard Marles - AFP.

VL
Avatar Plejadin.gospodar
Plejadin.gospodar
07:41 31.01.2023.

Norveška obećava poslati tenkove Leopard 2 u Ukrajinu što je prije moguće. To je izjavio ministar obrane Norveške Bjorn Arild Gram, javlja France24 pozivajući se na AFP. Norveška ima 36 tenkova Leopard 2. Koliko će njih biti predano Ukrajini nije poznato.

VL
Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
07:39 31.01.2023.

UA snage napreduju u Kuzemivki prema istočnim dijelovima sela. U blizini raskrižja sjeverno od Kryvoshyivka, ruske trupe su bombardirane topništvom.

VL
Avatar uputnik
uputnik
22:52 30.01.2023.

Ruska TV voditeljica Olga Zenkova s ​​NTV-a poslana je u okupirani Melitopolj kako bi snimila propagandni prilog. Dok je bila u posjetu restoranu, Kadirovljev nećak Hasan Ibrahimov i ljudi iz njegove jedinice prišli su joj, pretukli njenog snimatelja i zatim je silovali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.