Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE JE TO NERACIONALNO'
Povratak na članak

Sedam vodećih gospodarstvenika: HGK nam treba, ali samo dobrovoljno

HGK treba dubinsku reformu koja kreće od poniznosti i uslužnosti, tvrdi Denis Čupić

Komentari 14

GE
generacija57
17:22 04.02.2021.

Ljudi,isto tako se trebamo buniti protiv 25 posto PDV-a,jer nas pljačkaju zbog svojih privilegija.

VL
DU
Deleted user
16:02 04.02.2021.

Interesantno da se komora u ovom pritisku na nju nije ni javila. Boje se izazvati još veću bunu.

VL
SN
Snowman
15:56 04.02.2021.

I moj sef je bio u slicnoj organizaciji (u Njemackoj) posto nije s njihovim poslovanjem bio zadovoljan izasao je van. Tak se to radi, jer drugi jezik oni nerazumiju.

VL
DD
De der
18:43 04.02.2021.

Ja sam za hgk i još veći obaveznu članarinu jer kradeze drugovi se nisu podmirili koliko im je bilo u desetogodišnjem planu. Pogledajte samo njihovu perjanicu Nadana Ivoševića, taj ne da nema, nego ne zna što ima i odakle mu. Također sam za obavezno poskupljenje TV pretplate bitno za kradeze propagandu. Tako isto ću se zalagati za poskupljenje, bar duplo, pristojbi turizstičkoj zajednici jer se slomiše sjedeć i prezentirajuć rezultate koje su drugi teško postigli.

VL
ST
stefj
18:07 04.02.2021.

HGK je evidentan primjer kompletne države, svih njezinih službi i servisa. Sve je to glomazno, skupo i neefikasno, prepuno forme i skoro bez ikakvog sadržaja... Nesreća HGK je što nema neke ovlasti poput mnogih agencija i što se donekle može izmjeriti korist za nekog malog poduzetnika (koje nema). Zato je izložena potpuno opravdanoj kritici... Jednostavno, ovakva kakva je sad, samo je teret za preko 99% poduzeća, a trebala bi im služiti... Ima puno takvih stvari u tom parafiskalnom sektoru, sve to je samo zamjena za još neki porez, samo izlika za izvlačenje novaca da bi se dalo uhljebima...

VL
GO
goli.otok_forever
19:59 04.02.2021.

Slažem se kao što sam i napisao. HGK vodstvo s plaćom hrvatskog prosjeka.

VL
NN
nikola.nikola50@hootmail.com
17:47 04.02.2021.

Vrlo interesantno, svi poduzetnici su protiv pa se jave ovih par koji to podrzavaju, pa jos morate reci da ste kradezeov kadar i sve je jasno, niste jedini ima takvih dosta i automatizmom dobivaju poslove od lokalne uprave i drzave, a ako nisi uz vlast mrvice

VL
DE
DeepState
17:27 04.02.2021.

Uhljebljivanje je sistemski i sociološki problem u Hrvatskoj, sve općine svi gradovi sve županije i sva ministarstva. A sistemski problemi ne rješavaju se linčem zapjenjene mase koja traži krivca za poslovne gubitke za vrijeme pandemije. Austrija i Njemačka imaju obavezno članstvo svih firmi u komorama,tamo se nitko ne buni, zašto?

VL
DU
Deleted user
19:17 04.02.2021.

Ako su ovi gore najveci hrvatski poduzetnici onda smo nadrapali.

VL
DU
Deleted user
17:23 04.02.2021.

Pa to i mala dica razumu.Oporba bleji bzv a kad dođe na vlast neće ni prstom maknut.Zašto?Zato jer političari /politika neće dirati kokoš koja daje jaje,Kad kokoš prestane davati jaja onda ide u lonac,čitaj brodogradilišta,TLM,željezare i tisuće drugih.Tamo di suu šoldi tamo je moć,a politika želi moć.Pa nisu ludi da pilaju granu na kojoj side.Eo recimo primjer je i sa pretplatom HRT.Svi viću ukinuti,ali kad dodju na vlast neće nitko.....populizam.Reforme, reforme i reforme...onda se možemo nadati nećemu.Sve drugo je sviranje kurcu.

VL
DU
Deleted user
17:30 04.02.2021.

Ode triba još i dodati i one koji nisu uHGK a moraju plaćati članarine...odvjetnici,doktori,arhitekti....

VL
IL
ilustrator
19:25 04.02.2021.

pola ovih su velikani privatizacije, od samoupravljača i dogovorne ekonomije do kapitalista.

VL
IC
ICCO
17:22 04.02.2021.

Most je konzumirao hajku na HGK, to im više nije toliko in, sad im je in disati maskicu "tč". Stvarno samodostatni su i spremni ko čovječja ribica na 100-godišnji mrak i hladovinu oporbenih rovova. I igrica dostojnih vrtićke priredbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.