Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema krađe

Sedam "ukradenih" palmi poduzeće Nasadi samo htjelo premjestiti

palme
Filip Brala/Pixsell
25.03.2010.
u 14:58

Kako je policija utvrdila da se u ovom slučaju nije radilo o krađi, u tom slučaju nema niti kaznenog djela pa nitko neće odgovarati. Palme će biti vraćene na mjesto.

ZADAR - Iako je zadarska policija najavila podizanje kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja kojeg se sumnjičilo da je u razdoblju od 22. do 24. ožujka u Ulici Marka Marulića radnim strojem otkopao iz zemlje i ukrao sedam stabala palmi visine od dva do dva i pol metra, u vlasništvu poduzeća Dalmata d.o.o., vrijednih oko 30.000 kuna, od toga ipak neće biti ništa.

Naime, posrijedi je nesporazum, a samim time i odbacivanje kaznene prijave.
Točno je da je radni stroj palme otkopao iz zemlje, no ispostavilo se da ih nitko nije imao namjeru ukrasti.

Kasnije je utvrđeno da je gradsko poduzeće Nasadi palme iščupalo kako bi ih premjestilo na neku drugu lokaciju, a kako doznajemo od Hrvoja Grdovića, direktora Nasada, palme će već sutra biti vraćene na mjesto.
- Riječ je o palmama na prostoru bivše vojarne na Ravnicama koja je u vlasništvu MORH-a. Nalazile su se uz zgradu koja je planirana za rušenje pa sam procijenio da je neprimjereno da ih bager tek tako uništi. Zato smo ih odlučili premjestiti na neko drugo mjesto u gradu. To često radimo jer smo tvrtka koja se bavi održavanjem okoliša - kazao je Hrvoje Grdović navodeći da su to učinili da bi grad bio ljepši.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije