Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI KANCELAR

Sebastian Kurz na koncertu u posljednjem redu

Foto: Screenshot/Facebook
03.01.2019.
u 11:38

U društvu je bio s Manfredom Weberom te dvije posebne dame

Austrijski kancelar Sebastian Kurz, na svojem je Facebook profilu objavio jednu sasvim posebnu fotografiju. Naime, na fotografiji možemo vidjeti poznatog kancelara na novogodišnjem koncertu Bečke filharmonije u društvu Manfreda Webera koji je kandidat za predsjednika Europske komisije.

S njima u društvu su se našle i još dvije posebne dame, a čitateljima je u oko upala činjenica kako se ovo društvo nalazi ni manje ni više nego u posljednjem redu dvorane. S obzirom na to da je riječ o dva etablirana političara, pretpostavka bi bila da su njihova sjedala, ako ne u VIP loži, onda barem u prvom redu, no upravo je to ono što je posebno oduševilo njegove pratitelje na Facebooku.  

 

Ključne riječi

Komentara 2

HA
HaryHole33
12:37 03.01.2019.

Lijepo , molim, da zamislite našeg Plenkija, Jandrokovića, Milanovića, Sanadera u tom položaju ? To može danas sano Sinčić jer je to sastavni dio njegovog hoštapleraja.l

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije