Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVRIJEĐENA MANJINA

Pupovac: 'O izlasku iz koalicije ćemo nakon izbora u Lici'

Milorad Pupovac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
06.03.2019.
u 14:27

Rekao je da je to reakcija koja je rezultat duljeg i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije.

Saborski zastupnik i čelnik SDSS-a Milorad Pupovac potvrdio je u srijedu da će njegova stranka raspravljati o ostanku u vladajućoj koaliciji, no o tome će se odlučivati nakon lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji, koji se održavaju u nedjelju, 10. ožujka.

"Svi čelni ljudi stranke su u kampanji za lokalne izbore u Ličko-senjskoj županiji i dok ne prođu izbori neće biti sastanka na tu temu", rekao je Pupovac Hini.

Upitan razmišlja li ozbiljno o odlasku troje saborskih zastupnika SDSS-a iz vladajuće koalicije, Pupovac je odgovorio kako je o tome dao izjave u utorak i da su one relevantne.  

Pupovac je u razgovoru za Media servis naznačio da razmišlja o izlasku iz vladajuće koalicije.

"Previše se toga nakupilo, a sada je na stranačkom vodstvu da odluči što ćemo dalje", izjavio je Pupovac za Media servis dodajući kako je o tome dugo razmišljao.

"To je bila reakcija koja je rezultat duljeg promišljanja i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga, i to je poruka koju smo morali poslati", rekao je Pupovac.

U istom razgovoru poručio je kako je stao na "crtu koju ne može prijeći" i to zbog govora mržnje koji potiču vladajući.

U izjavi Hini odbio je preciznije pojasniti svoje izjave. "Sve što sam imao za reći, rekao sam", kaže Pupovac.

Čelnici drugih stranaka vladajuće koalicije u svojim komentarima na Pupovčev istup izrazili su sumnju da bi SDSS mogao napustiti koaliciju, uvjereni su da do toga neće doći.

Zapaljen krnjo u obliku Milorada Pupovca

Ključne riječi

Komentara 46

DU
Deleted user
13:24 06.03.2019.

medvjeđa usluga plenkiju, srbi mu sada smetaju ,teret su , bandić se nakupoval zastupnika tak da se ništ posebno ne more desiti.Milorade fulal si ceo fudbal , kada si imal mogućnost za nešto napraviti nije te bilo nigdje , sada je kasno .

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
18:12 06.03.2019.

Bjezi Pupi...prodje ti zivot sa ovim luzerima..

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
18:10 06.03.2019.

Pusti ih pupi da se izjedu medjusobno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije