Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

SDP prijeti novom kaznenom prijavom

SDP-u je glavna aktivnost pisanje kaznenih prijava, pa su ih dosad protiv mene podnijeli 18, ali su sve odbačene, kaže F. Lucić
17. srpnja 2010. u 11:32 5 komentara 5 prikaza
dvorana

Ako Županijska skupština dade suglasnost za dodatne radove na školskoj sportskoj dvorani u Pleternici, vrijedne pola milijuna kuna, podnijet ćemo novu kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Franje Lucića ili ćemo proširiti postojeću, rekao je županijski vijećnik SDP-a Vicko Njavro.

Dvorana se gradi još od 2005. godine, završena je potkraj prošle godine, a troškovi izgradnje od planiranih 13,5 milijuna kuna dosegli su 18 milijuna. Problemi su se pojavili kada je objekt trebalo staviti pod krov i kada su otkrivene manjkavosti u projektnoj dokumentaciji.

Gradonačelnik Lucić kaže da je novac potreban za dodatne sitne poslove koji su se naknadno pojavili, a koji nisu bili uvršteni u prvobitan troškovnik.

– Zbog SDP-a radovi su zaostali 2,5 godina. U programu SDP-a glavna aktivnost je pisanje kaznenih prijava, pa su ih protiv mene do sada podigli 18, ali su sve odbačene. Mi ćemo dvoranu 1. rujna učenicima dati na korištenje, ma koliko kaznenih prijava podigli – rekao je Lucić.

ČULA JE I BOLJIH
Josipa Lisac o izvedbi himne Lady Gage: 'Nije ona tako strašna pjevačica'
Udruga Kamensko
BOLJE SUTRA
Dokazali su da je moguće – nova zaposlenja uslijed pandemije
  • Deleted user:

    luciću što ne prebaciš novce od braniteljskog kredita koji si podigao ,a branitelj(osim svojih nteresa)nikada nisi bio vjerojatno bi onda dvorana bila završena a ovako kradete još jer ste novca uvjek gladni ti i tvoji pleternički poslušnici

  • SILO!:

    Podnesite prijavu sami protiv sebe zbog lažnog podnošenja prijave! 18 miljuna nije ništa za dvoranu, jer svi znamo da su neke pravljene i za 10 puta veću cijenu... Ljubomorni ste samo što se u Požegi ne radi, već u Pleternici, ... prikaži još! Jakšić, Brestovcu, Velikoj - svugdje gdje je HDZ na vlasti! Vi nemate srama, a žalosno je što nemaju ni vaši birači!

  • deoderi:

    Dvorana je trebala koštati 13,5 milijuna kuna, a konačan trošak će biti preko 20 milijuna. Osnovni problem je nedostatak odgovornosti. Ovih 7 - 8 mil. neće pasti sa neba. To su novci poreznih obveznika. Netko bi za tih 8 mil. ... prikaži još! morao odgovarati. Projektant, investitor, nadzor, Lucić ili Ronko. Nije bitno tko, ali bi netko za naše novce morao odgovarati. Nisu ih iz svog džepa izvukli niti Ronko niti Lucić. Igraju se našim novcem.