Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još pola milijuna

SDP prijeti novom kaznenom prijavom

dvorana
17.07.2010.
u 11:32

SDP-u je glavna aktivnost pisanje kaznenih prijava, pa su ih dosad protiv mene podnijeli 18, ali su sve odbačene, kaže F. Lucić

Ako Županijska skupština dade suglasnost za dodatne radove na školskoj sportskoj dvorani u Pleternici, vrijedne pola milijuna kuna, podnijet ćemo novu kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Franje Lucića ili ćemo proširiti postojeću, rekao je županijski vijećnik SDP-a Vicko Njavro.

Dvorana se gradi još od 2005. godine, završena je potkraj prošle godine, a troškovi izgradnje od planiranih 13,5 milijuna kuna dosegli su 18 milijuna. Problemi su se pojavili kada je objekt trebalo staviti pod krov i kada su otkrivene manjkavosti u projektnoj dokumentaciji.

Gradonačelnik Lucić kaže da je novac potreban za dodatne sitne poslove koji su se naknadno pojavili, a koji nisu bili uvršteni u prvobitan troškovnik.

– Zbog SDP-a radovi su zaostali 2,5 godina. U programu SDP-a glavna aktivnost je pisanje kaznenih prijava, pa su ih protiv mene do sada podigli 18, ali su sve odbačene. Mi ćemo dvoranu 1. rujna učenicima dati na korištenje, ma koliko kaznenih prijava podigli – rekao je Lucić.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:58 17.07.2010.

luciću što ne prebaciš novce od braniteljskog kredita koji si podigao ,a branitelj(osim svojih nteresa)nikada nisi bio vjerojatno bi onda dvorana bila završena a ovako kradete još jer ste novca uvjek gladni ti i tvoji pleternički poslušnici

SI
SILO!
16:39 17.07.2010.

Podnesite prijavu sami protiv sebe zbog lažnog podnošenja prijave! 18 miljuna nije ništa za dvoranu, jer svi znamo da su neke pravljene i za 10 puta veću cijenu... Ljubomorni ste samo što se u Požegi ne radi, već u Pleternici, Jakšić, Brestovcu, Velikoj - svugdje gdje je HDZ na vlasti! Vi nemate srama, a žalosno je što nemaju ni vaši birači!

DE
deoderi
10:59 19.07.2010.

Dvorana je trebala koštati 13,5 milijuna kuna, a konačan trošak će biti preko 20 milijuna. Osnovni problem je nedostatak odgovornosti. Ovih 7 - 8 mil. neće pasti sa neba. To su novci poreznih obveznika. Netko bi za tih 8 mil. morao odgovarati. Projektant, investitor, nadzor, Lucić ili Ronko. Nije bitno tko, ali bi netko za naše novce morao odgovarati. Nisu ih iz svog džepa izvukli niti Ronko niti Lucić. Igraju se našim novcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije