Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbijanski mediji

Štrbac: Sad je jasno da je Mirko Rašković bio i ostao HDZ-ov čovjek

Mirko Rašković
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
10.12.2015.
u 06:30

Vojislav Stanimirović, šef SDSS-a, kaže da se Rašković više ne javlja na telefon ni njemu ni Pupovcu

I dok se o Mirku Raškoviću i njegovoj ulozi u obrani Hrvatske u domaćim medijima naširoko piše, srbijanski mediji gotovo da i ne spominju tog donedavno visoko pozicioniranog člana SDSS-a. Objavljen je tek pokoji tekst, uz prenošenje hrvatskih portala i izjava političara, bez ijedne izjave srbijanskih dužnosnika.

Savo Štrbac iz Veritasa o Raškoviću je rekao da je poslije svega jasno kako je on sve vrijeme rata bio hrvatski špijun.

– Kad se zna da mu je Karamarko potpisao već spomenuto sudjelovanje u hrvatskom MUP-u te da godinama na lokalnoj razini koalira s HDZ-om i kninskom gradonačelnicom Josipom Rimac (HDZ), onda je većini mojih sugovornika jasno da je on bio i ostao čovjek HDZ-a – rekao je Štrbac.

Predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović rekao je samo kako se Rašković više ne javlja na telefon ni njemu ni Pupovcu.

>> Što se ovi u SDSS-u sada čude? Pa Mirko Rašković i prije izbora govorio je da će ići s HDZ-om

>> Pupovac nam treba otkriti tajnu slučaja Rašković

Komentara 51

VI
VisAVis2
07:14 10.12.2015.

Jadna država u kojoj se bojati moraju oni koji su sa njom surađivali, a javno ih napadaju oni koiji su aktivno radili i bili na strani okupatora i domaćih izdajnika! Tko je, na koncu, poražen u tkzv. Domovinskom ratu?

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
07:22 10.12.2015.

Nije problem u Štrbcu, problem je u onima koji prenose i eksponiraju njegove izjave. Oni su njegove sluge u provođenju velikosrpske i antihrvatske politike.

DJ
djuroborac
07:29 10.12.2015.

ja vam tvrdim da će doći dan kad će za život morati strahovati i oni koji su stvarali ovu zemlju - hrvatski vojnici...mi smo ukleti narod koji nema budućnost...narod izdajica,robova i slugana koji ne zna cijeniti svoje svetinje. prije dvadesetak godina smo krvlju stekli slobodu od komunista i šutke je se odrekli .srce me boli od žalosti i bijesa što sam najbolje godine svog života , svoju krv i svoje rane utrošio u rat za ovaj bijedni lopovski narod i ovu nakazu od države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije