Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autoceste
Povratak na članak

Savjetnici Vlade za koncesiju bit će Erste, Deloitte i Wolf Theiss

Ministar Siniša Hajdaš Dončić kazao je da bi do rujna sljedeće godine savjetnici trebali predložiti modele koncesije i potencijalne investitore.

Komentari 8

CA
campa
19:36 04.12.2012.

Savjetnici će nam biti stranci.Možeš misliti kako će oni čuvati interese Hrvatske.Očito se priprema još jedna afera.Pa svakom običnom građaninu je jasno da ovime Hrvatska gubi.Kako nazvati planirano ako ne kri..... .

VL
KO
korisnik3
19:47 04.12.2012.

"crvena" vlada ce pasti. kolosalno. te ovom prilikom htio bih se zahvaliti svim glasacima kukuriku koalicije. hvala vam. not.

VL
ČV
čarli vuk
21:04 04.12.2012.

vlast ne zna upravljati državnom imovinom???..onda nam ni ne treba trgovačka vlast po tko zna koji put...onaj tko prepusti opet vlasništvo RH zaslužuje sudbinu Sanadera...najbolje bi bilo uvesti nekoga direktora volksvagena ili simensa jer naši političari su suvišni..ako ste fer dajte gospodo ovo na Referendum!!!!!!!!!

VL
ER
EUGEN ROMMEL
12:37 05.12.2012.

što je ovaj ministar radio u životu do sada da zasluži ministarsku fotelju??? Svi ovi paraziti su na platnoj listi stranih korporacija i njima je naj bitnije štititi interese svojih poslodavaca! Fuj!!!!!

VL
Avatar Axel
Axel
18:57 04.12.2012.

...ako vam trebaju savjetnici, pored vase strucne spreme te savjetnika koje imate...ne vidim svrhu ministarstva niti funkcije ministra! Predajte im i ministarstvo, i sve tvrtke koje imaju bilo kakvu dobit!

VL
RA
rafaell
19:17 04.12.2012.

ovo me podsjeća na američkog savjetnika koji je Rusiji omogućio da se riješe svojih bogatstava,tj. da prijeđe u ruke ruskih(židovskih) oligarha,zanimljivo kako države i narodi nemogu biti vlasnici a međ. lopovi mogu,uskoro će nam MMF pomoći da se rješimo zemlje,vode,otoka...samo tako,svakim danom,u svakom pogledu,sve više napredujemo

VL
RA
rafaell
19:23 04.12.2012.

jamanuša a tko je dosada odgovarao,da li je Sanader kriv za sve?Ma koji je pravi krivac odgovarao za ubojstva Kennedyevih ,9/11,a kod nas za svu privatizaciju pa zna se za koliko su otišle banke,HT i razne dr. tvornice a kolikaa im je zarada, samo godišnja

VL
MA
mario72
12:45 05.12.2012.

Moguli i ja ući u ovu skupinu treba mi svjež novac a uradit ću bolju stvar od njih lova ostaje u HR a moje rješenje je ceste mogu samo propast ako se pljačka nastavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.