Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRAGEDIJE...

Sve su izgubili u požaru, a onda su u pepelu pronašli nešto nevjerojatno

Priča iz Kalifornije
Foto: Youtube Screenshot
1/2
23.10.2017.
u 08:37

Iz kuće su istrčali samo u odjeći, ostavljajući sve svoje vrijedne stvari iza sebe. Spašavali su goli život

Kaliforniju su pogodili jaki požari koji su Santu Rosu pretvorili u apokaliptičnu scenu.

Priča iz Kalifornije
1/18

Sam Brinkerhoff i njegova žena Monica nedavno su u Santa Rosi kupili kuću. Očekuju dijete kojem su željeli stvoriti savršen dom... a onda su se dogodili požari. I ostali su bez svega. Iz kuće su istrčali samo u odjeći, ostavljajući sve svoje vrijedne stvari iza sebe. Spašavali su goli život.

Ipak, njihov slučaj pokazuje kako ni u najcrnjim vremenima ne smijemo gubiti nadu. U pepelu su pronašli – svoje zaručničko i vjenčano prstenje. 

Foto: Youtube Screenshot

 

 

 

Komentara 6

PR
prajdali100
09:29 23.10.2017.

Kako dirljivo........

PR
prajdali100
13:42 23.10.2017.

Ostali samo dugmici......

VI
Vito
12:09 23.10.2017.

zaručničko i vjenčano prstenje --- U Hrvatskoj je prstenje u većini slučajeva od plemenitih metala - zlata, platine, srebra -- USA stanovnici očito drukčije razmišljaju - kupuju željezne cijevi i iz njih izrađuju prstenje. __ Zbog toga i ne govoree "gold", nego metal rings

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije