Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita od koronavirusa
Povratak na članak

Samo posebnim dezinfekcijskim tunelom može se doći do Vladimira Putina

Demonstracijska snimka tunela koju je objavila RIA u utorak prikazuje ljude sa zaštitnim maskama kako prolaze kroz njega dok ih prska dezinficijens sa stropa i sa strane

Komentari 4

TA
Talleyard
09:59 17.06.2020.

Čuvaju se diktatori kao što je i naš jednonogi za kojeg su se gradili bunkeri koji su koštali puno milijardi a narod gladan, jadan, siromašan. No dolazi i njihovo vrijeme, ni ispovijed pred smrt im neće pomoći

VL
MP
Miroslav.P
08:15 17.06.2020.

Rusi rade i gradenapravili su oni i novi ljek AVIFAVIR tri put brze skida temperaturu od korone. Vec desetine zemalja traze ga u svjetu. A uskoro bit ce gotove dvi vakcine za dva mjeseca protiv korone. Setajuc Moskovskim ulican i parkovin sve zaprasuju dezinfekcija cak i klupe u parkovin. Prave do trista tisuca testova dnevno besplatno. Tako se misli na svoj narod svaka cast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.