Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitna kombinacija

Večernjak i Konzum: Pretplatite se na najkvalitetniji sadržaj i uživajte u provjereno dobroj kupnji

Pretplatite se
20.01.2023.
u 13:37

Večernji list je brend s dugom tradicijom koji je nedavnim redizajnom portala finalizirao svoju digitalnu transformaciju i postao jedan od najmodernijih brendova u jugoistočnoj Europi. Uz svoje vikend-izdanje i novi portal, Večernjak je zaokružio priču u kojoj je svojem kvalitetnom sadržaju želio dati moderan, pregledan i smirujući dizajn.

Inovacije nastavljamo uvoditi i kroz nove pretplatničke modele kako bi uz posebne pogodnosti za pretplatnike užitak čitanja bio još veći. Ovaj mjesec potražite tiskano izdanje Večernjeg lista i Premium sadržaj na Vecernji.hr za samo 27€ (204 kn) mjesečno, a one najbrže ćemo nagraditi s Konzum poklon bonom u vrijednosti od 60€ (452,07 kn).

Tiskano izdanje Večernjeg lista uz najkvalitetniji sadržaj dostavljamo svakog dana na kućnu adresu do 7 sati ujutro, a dodatne pogodnosti dostupne su u sklopu Premium sadržaja na našem portalu koji možete ga prepoznati po nadnaslovu tamnije boje sa simbolom krune. 

Premium sadržaj na Vecernji.hr nudi nekoliko mogućnosti:

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  • redovni newsletter

Pretplatom na Večernji list štedite vrijeme i novac, svaki mjesec ostvarujete znatne uštede, povoljnije zdravstvene usluge i preglede, popuste na izlete, ulaznice za toplice, bazene, muzeje i Zoološki vrt, kupone za kupnju odjeće, za restorane te sezonske poklone. Kada se sve zbroji, koristeći kupone i knjižice s popustima, možete uštedjeti i do 265,45€ mjesečno.

Ugovorite svoju pretplatu već danas i osvojite Konzumov poklon bon u vrijednosti od 60€!

Pretplatite se i ostvarite brojne pogodnosti! Nazovite 01/5540 999 ili nam pišite na mail pretplata@vecernji.net. Ponudu potražite i u našem web-shopu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije