Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ljubav nije kasno
Povratak na članak

\"Samo jedan dodir ruke za našu je sreću dovoljan\"

primjer drugima Ana Kruh - Vuk i Ivan Dobranić iz Doma umirovljenika u Sisku potvrđuju kako se i sa skromnim očekivanjima može sretno živjeti

Komentari 2

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
23:42 13.04.2012.

Fino je to kad se dvoje starijih ovako \'\'pronadju\'\' i i sti tako i slazu, no, s druge strane, i zalosno, kad, pokraj vlastite djece moras u staracki dom ...

VL
BA
babica05
09:28 14.04.2012.

Svaka čast na objavi. Naciji je potrebno više ovakvih priloga.Ubili su nas političari koji nam 22 godine propagiraju samo krizu i recesiju i mafijašenje \"po zakonu\"odabranih. Ovakva strana života u Hrvatskoj ,gotovo je zanemarena i ubijena. Gospođi i gospodinu želim svu sreću i puno zdravlja i ono što oni već imaju-puno ljubavi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.