Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMAN SVJEDOČITI
Povratak na članak

Sakoman pozvan na razgovor na policiju i u DORH: Više će me pitati nego što ću ja reći

Psihijatar Sakoman tvrdi kako ovo nije prvi put da su takve priče došle do njega. Smatra da je u policiji selekcija lošija nego što je bila jer nedostaje ljudi. "Ovo je mrvica svega što dođe do mojih ušiju. Ljudi se isključe ponekad jer je to stresan posao i naprave glupost. Nije tu riječ o izoliranom slučaju, kao društvo imamo problem jer imamo preveliku toleranciju prema drogama."

Komentari 1

DU
Deleted user
10:19 25.01.2023.

Ovo je jos jedna prilika koju cemo propustiti.Kako se kaze, dobro nam je kako bi moglo biti.Imam mladog poznanika policajca koji je dobio zaposlenje u kraju gdje pripadnici policije "regulisu promet drvima".Njegov strah je velik obzirom da jos nema iskustva.Ali nazalost morat ce se ukljuciti.U stvari stanje u pravosudju to generise.A iznad svega smo mi koji biramo i ne reagiramo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.