Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaćeni ubojica

Policija objavila snimku ubojstva Hrvata u Amsterdamu, tragaju za plaćenikom iz Srbije

Foto: Instagram
20.02.2019.
u 19:02

Nakon što su Srbija i Mađarska već objavile tjeralice za plaćenim ubojicom sada je to učinila i Nizozemska u kojoj je počinio ubojstvo krajem srpnja

Nizozemska policija traži plaćenog ubojicu koji je u jednom amsterdamskih restorana pucao 62-godišnjem Hrvatu Ivanu Serdarušiću u glavu krajem srpnja prošle godine, prenosi nltimes.

Ubojstvo u Amsterdamu počinio je tako da je u restoran ušao djelujući kao izgubljeni turist da bi u sljedećem trenutku pucao žrtvi u glavu, a policija je objavila i snimku.

 

Ubojicu se može prepoznati na nadzornoj kameri, a ostavio je i DNK tragove na mjestu zločina. Kako govori nizozemska policija, ubojica Čaba Der, 38-godišnjak je sa srpskim i mađarskim državljanstvom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Дер Чаба (@dercaba80)

Žrtva je bio 62-godišnji Hrvat s kriminalnom pozadinom.

Ubojica zvan Čaba Der često se hvali svojim aktivnim i luksuznim životom na Instagramu, gdje je često objavlijvao snimke sa odmora, iz teretane, ali i iz skupih automobila koje je vozio.

Čaba Der završio je u srpskom zatvoru 2004. godine, a pušten je u veljači 2017. godine. Čini se da mu ta ustanova nije pomogla.

Ljudi u okršaju protiv lava i tigra

Komentara 20

PR
prajdali100
19:59 20.02.2019.

Ma možda mu netko pakira, meni izgleda kao profinjeni intelektualac, molekularni genetičar tako nekako. Duša od čoveka.

SP
Sveti_pećinski
20:08 20.02.2019.

nije Mađar ubio Hrvata... nego je mafijaš ubio mafijaša...

DD
dobar.d
19:34 20.02.2019.

Ja sam načelno jedan od najvećih protivnika smrtne kazne, ali pogled na ovog retarda me dovodi u sumnju u pogledu ispravnosti mojeg uvjerenja. A kad uzmemo u obzir da su balkanski političari mahom kriminalci koji koriste usluge ovakvih degenerika, ondaa se čovjek pita kako je moguće da demografska slika u državama nastalim raspadom Juge nije još i puno katastrofalnija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije